Actrice uit '13 Reasons Why' kondigt afscheid aan - Actueel Cinema

   - 

Katherine Langford verlaat de populaire Netflix-serie '13 Reasons Why'. Dat heeft de actrice bevestigd op Instagram. In een emotionele post neemt ze afscheid van haar personage Hannah Baker. 

"Hannah, ik hou van jou en ik laat je los", met die woorden bevestigt Katherine Langford dat haar verhaallijn in de serie afgerond is. In de Instagrampost bedankt ze haar fans en collega's. Langford zal dus niet te zien zijn in het eventuele derde seizoen van de serie. De komst van dat seizoen is nog niet bevestigd, wel gaan er geruchten de ronde. Zo zou de school waar de serie gefilmd wordt, al geboekt zijn voor opnames. Haar rol als Hannah Baker was de eerste job van de actrice.

De 22-jarige ster kijkt nu volop naar de toekomst. "Ik wil altijd zinvol werk blijven doen. Ofwel in film, muziek of een andere vorm van kunst", schrijft ze. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Love, Simon

Love, Simon

Drama  Regie: Greg Berlanti Met: Nick Robinson, Katherine Langford, Jennifer Garner Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon Spier is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Wanneer een email die hij naar jongen gestuurd heeft (die hij nooit ontmoet heeft) in de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: