Philippe Geubels krijgt eigen sitcom - Actueel Cinema

   - 

Komiek Philippe Geubels krijgt volgend jaar zijn eigen sitcom. De achtdelige reeks 'Geub' zal zowel in België als in Nederland worden uitgezonden. 

In 'Geub' krijgt Geubels een serieuze tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Door zijn liefdesverdriet raakt zijn carrière als komiek in een dip. Met de hulp van zijn twee beste vrienden en zijn manager probeert Geubels zijn leven terug op de rails te krijgen en zelfs aan een nieuw lief te geraken. Geubels laat weten "vereerd, verheugd en doodsbang" te zijn over zijn acteerdebuut op het kleine scherm, al vertolkte hij eerder al een rolletje in de film 'K3 dierenhotel'.

'Geub' wordt geschreven door Jan Dircksens en Jan Reymen, die eerder al meewerkten aan het tv-programma 'Geubels en de Belgen' en Humo-cartoonist Jeroom Snelders. Mathias De Neve neemt de regie op zich. De opnames beginnen in juni en de serie moet in de loop van 2019 op de televisie verschijnen. De reeks wordt op Eén en op de Nederlandse commerciële zender RTL uitgezonden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: