'Peaky Blinders' doet er nog een zesde en zevende seizoen bij - Actueel Cinema

   - 

Seizoen vier en vijf van de historische tv-serie 'Peaky Blinders', over het reilen en zeilen van een criminele bende uit het Britse Birmingham in de jaren na de Eerste Wereldoorlog, werd twee jaar geleden al besteld door BBC Two. Nu kondigt bedenker Steven Knight aan dat er een bestelling voor een zesde en zevende seizoen klaarligt, meldt New Musical Express (NME). 

"Een zesde seizoen komt er zeker aan, en wellicht ook een zevende", vertelde Knight volgens het Londense dagblad Evening Standard. "Na het vierde seizoen werd het succes waanzinnig. We spraken al met Cillian Murphy (de hoofdrolspeler, nvdr.) en hij ziet het zitten, en ook de rest van de cast is pro." En er zit misschien nog meer in de pijplijn: een balletvoorstelling van 'Peaky Blinders', bijvoorbeeld. "Ik had een meeting met Ballet Rambert (de oudste nog bestaande balletschool van Engeland, nvdr.), die de reeks in een balletvoorstelling wil gieten. Ik zeg: 'Waarom niet?'", aldus Knight. Er circuleren ook geruchten over een film- en zelfs een musicaladaptatie, die noch ontkend noch bevestigd worden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: