Debuutroman Sean Penn niet op gejuich onthaald - Actueel Cinema

   - 

Sean Penn, meervoudig Oscarwinnaar, lanceerde recent zijn debuutroman 'Bob Honey Who Just Do Stuf'. The Hollywood Reporter lijstte de belangrijkste recensies op, en die waren niet bepaald prettig voor de Amerikaanse acteur. 

"Wat een vreselijk boek, ik kreeg er zweetaanvallen van, zo slecht was het geschreven", schreef The Huffington Post. Entertainment Weekly verwoordde het minder cru: "Penn doet zijn best, maar zijn pogingen om normale zinnen te schrijven voelen geforceerd aan en te doordacht." The National Review rept dan weer van "de slechtste proza" die de huisrecensent in lange tijd gelezen heeft. The Washington Post liet ook weinig heel van de debuuroman. "Als audioboek was het nog wel aardig, maar wat betreft de geschreven versie... Penn kan zich beter richten op acteren, want daar is hij een stuk beter in." The New York Times tot slot was eveneens niet zuinig met kritiek: "Het is gewoon niet grappig en taalkundig slaat dit boek helemaal nergens op." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: