Minnie Driver stapt als eerste beroemdheid op als Oxfam-ambassadrice - Actueel Cinema

   - 

Actrice Minnie Driver heeft gisteren als eerste beroemdheid haar ontslag als Oxfam-ambassadrice aangekondigd, na de onthullingen van seksueel wangedrag door hulpverleners van de organisatie in Haïti.

 "Ik ben niet minder dan ontzet over de beschuldigingen aan het adres van Oxfam International. Onder geen enkel beding ben ik van plan mijn steun aan deze organisatie of haar leiders voort te zetten. Het is jammer dat ik na 20 jaar niet langer in staat ben mij in te zetten via dit specifieke kader, sociaal en economisch onrecht is wereldwijd meer aanwezig dan ooit", zei de actrice gisteren in een verklaring. Driver stelt dat het schandaal haar echter niet zal tegenhouden om met goede mensen samen te werken om mensen in nood te helpen. Na de aankondiging bedankte Oxfam Driver voor haar diensten, ook via een verklaring. "Minnie Driver is vele jaren een toegewijde Oxfam-supporter geweest en we zijn haar dankbaar voor haar inzet om armoede in de wereld te stoppen. Haar beslissing om af te treden als Oxfam-ambassadrice maakt ons erg droevig, maar we begrijpen en respecteren ook haar keuze." De hulporganisatie gaf aan een herhaling van de feiten koste wat het kost te willen vermijden. "Als organisatie schamen we ons voor de acties van een aantal van onze medewerkers, en zijn we meer dan ooit toegewijd om van onze fouten te leren en ervoor te zorgen dat we de hoogst mogelijke voorzorgsmaatregelen handhaven bij ons werk overal ter wereld." (Belga / Belga)

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: