Acteur uit populaire Netflix-serie 'Stranger Things' komt naar Gent voor FACTS - Actueel Cinema

   - 

Joe Keery - Steve Harrington in de populaire Netflix-serie 'Stranger Things' - is op 7 & 8 april in levende lijve te zien op FACTS Spring in Flanders Expo, Gent. De Amerikaanse acteur zal op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels. 

De 25-jarige Keery was eerder al te zien in onder meer 'Henry Gamble's Birthday Party', 'The Charnel House' en 'Molly's Game'. Op vlak van tv-series kreeg Keery - naast Stranger Things - ook rollen in onder meer episodes van 'Sirens', 'Chicago Fire' en 'Empire'.

Dit jaar wordt druk voor de acteur, met verschijningen in de films 'Slice' en 'Shotgun' en - hopelijk nog dit jaar - een nieuw seizoen van 'Stranger Things'. Fun fact: Joe Keery is eveneens muzikant. Hij is een van de gitaristen van de rockband Post Animal en hij heeft muziek gereleased onder de naam 'Cool Cool Cool'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: