Acteur uit populaire Netflix-serie 'Stranger Things' komt naar Gent voor FACTS - Actueel Cinema

    
Actueel
Acteur uit populaire Netflix-serie 'Stranger Things' komt naar Gent voor FACTS

Joe Keery - Steve Harrington in de populaire Netflix-serie 'Stranger Things' - is op 7 & 8 april in levende lijve te zien op FACTS Spring in Flanders Expo, Gent. De Amerikaanse acteur zal op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels. 

De 25-jarige Keery was eerder al te zien in onder meer 'Henry Gamble's Birthday Party', 'The Charnel House' en 'Molly's Game'. Op vlak van tv-series kreeg Keery - naast Stranger Things - ook rollen in onder meer episodes van 'Sirens', 'Chicago Fire' en 'Empire'.

Dit jaar wordt druk voor de acteur, met verschijningen in de films 'Slice' en 'Shotgun' en - hopelijk nog dit jaar - een nieuw seizoen van 'Stranger Things'. Fun fact: Joe Keery is eveneens muzikant. Hij is een van de gitaristen van de rockband Post Animal en hij heeft muziek gereleased onder de naam 'Cool Cool Cool'. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

Regisseurs roepen op om snel te handelen voor Oleg Sentsov - Actueel

Regisseurs roepen op om "snel te handelen" voor Oleg Sentsov

Meer dan honderd personaliteiten, onder wie de Belgische regisseur Jean-Pierre Dardenne, roepen op om "snel te handelen" om de Oekraïense filmmaker Oleg Sentsov "niet te laten sterven". Sentsov zit in Rusland in de gevangenis en is al bijna drie maanden in hongerstaking.
Jean-Claude Van Damme krijgt ster in Oostende - Actueel

Jean-Claude Van Damme krijgt ster in Oostende

De Belgische filmster Jean-Claude Van Damme is volgende maand de eregast op het filmfestival van Oostende. Hij zal er ook een ster onthullen op "Walk of Fame" op de zeedijk van Oostende. Dat meldt de organisatie vandaag.
Friends-acteur David Schwimmer te zien in nieuw seizoen Will & Grace - Actueel

"Friends"-acteur David Schwimmer te zien in nieuw seizoen "Will & Grace"

Amerikaans acteur David Schwimmer, bekend als Ross Geller uit de populaire sitcom "Friends", is te zien in het nieuwe seizoen van de Amerikaanse televisie-serie "Will & Grace". De acteur speelt de nieuwe vriend van Grace, gespeeld door Debra Messing.
Brad Pitt zegt miljoenen aan alimentatie te hebben betaald - Actueel

Brad Pitt zegt miljoenen aan alimentatie te hebben betaald

Amerikaans acteur Brad Pitt ontkent dat hij aan actrice Angelina Jolie in het afgelopen anderhalf jaar geen geld heeft betaald voor de zorg van hun kinderen. Volgens Jolie heeft haar man, sinds de twee uit elkaar zijn gegaan, geen "zinvolle alimentatie" betaald voor de zes kinderen. Die zegt nu... Verder lezen...
Tom Hardy zou willen stoppen met acteren - Actueel

Tom Hardy zou willen stoppen met acteren

Tom Hardy heeft in een interview met het Amerikaanse mannenblad Esquire verklaard dat hij genoeg heeft van acteren. "Ik wil gewoon verder met mijn leven", vertelde de ster in een openhartig gesprek.