Speelgoed van iconische tv-reeks 'Fresh Prince of Bel-Air' op komst - Actueel Cinema

   - 

Nadat Will Smith deze week nog de geruchtenmolen rond een cartoonversie van de comedyserie 'Fresh Prince of Bel-Air' aanzwengelde, komt TMZ nu met nieuws dat (jonge) fans van de serie alvast zal doen watertanden: er komt binnenkort nieuwe merchandising van 'Fresh Prince' op de markt.

 'The Fresh Prince of Bel-Air' is een Amerikaanse sitcom uit de jaren '90, met Will Smith in zijn eerste grote rol. De serie werd een internationale hit en de rechten werden wereldwijd verkocht. Ook bij ons is de reeks 22 jaar na de laatste aflevering op NBC nog steeds te zien op tv. Het zegt veel over de populariteit van de serie, waarin een tiener (Will Smith) bij zijn rijke oom en tante komt inwonen in Bel-Air, een welgestelde buurt in Los Angeles. TMZ bevestigt intussen dat het bedrijf dat de rechten bezit op 'Fresh Prince' nieuwe merchandising op de markt zal brengen. Het zou gaan om speelgoed, actiefiguurtjes en spelletjes.

Gisteren zorgde Smith nog voor opwinding bij 'Fresh Prince of Bel-Air'-fans toen hij de geanimeerde versie van 'Fresh Prince' van de hand van cartoonist Howard Russell deelde op sociale media. Of de deur nu open staat voor een reboot van de serie in een cartoonversie is nog koffiedik kijken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: