Verloving prins Harry: Meghan Markle verlaat tv-serie 'Suits' - Actueel Cinema

   - 

Actrice Meghan Markle verlaat de tv-serie 'Suits' en zal in het volgende seizoen niet meer te zien zijn in haar rol als Rachel Zane. De kersverse verloofde van de Britse prins Harry was al sinds het eerste seizoen een van de vertrouwde gezichten in de serie. 

Sinds het nieuws over de verloving van Markle met prins Harry maandag werd bekendgemaakt, gonst het in de entertainmentpers van de geruchten over een mogelijk vertrek van Markle uit 'Suits'. Televisienetwerk USA Networks heeft het nieuws gisteren officieel bevestigd, zo berichten verscheidene Amerikaanse media.

Het netwerk koppelde de aankondiging aan een felicitatiebericht voor het pas verloofde koppel. "We willen onze oprechte felicitaties sturen aan Meghan Markle en prins Harry voor hun verloving. Meghan is zeven jaar lid geweest van onze familie en het is een plezier om met haar samen te werken. We willen haar bedanken voor haar onmiskenbare passie en toewijding, en wensen haar het allerbeste." Naast haar huwelijk met prins Harry heeft Markle wellicht ook nog een televisiehuwelijk in het vooruitzicht. Net als de actrice is ook haar personage verloofd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: