'That 70s Show'-acteur beschuldigd van verkrachting - Actueel Cinema

   - 

Een nieuwe naam uit Hollywood lijkt van zijn voetstuk te gaan vallen. Danny Masterson, die bekend werd als Steven Hyde uit de populaire serie 'That 70s Show', zou in het verleden enkele vrouwen verkracht hebben. Dat schrijft The Huffington Post bij monde van een politiewoordvoerder uit Los Angeles. 

Zeker vier vrouwen hebben een verklaring aan de politie van Los Angeles afgelegd. Drie daarvan behoorden tot de geestelijke beweging Scientology, waar de acteur ook deel van uitmaakt. De zaak zou terugkeren naar de begin jaren 2000. De intussen 41-jarige Masterson ontkent alle aantijgingen. "Een van de vrouwen was zijn vaste vriendin op het moment van de feiten, ook bleven ze na het incident nog een tijdje samen", laat zijn woordvoerder weten aan The Independent. "Ook zouden sommige van hen veertien jaar geleden al eens naar de politie zijn gestapt, maar toen werd beslist dat er niet voldoende bewijzen waren."

Masterson werd in de televisiewereld vooral bekend als Steven Hyde in 'That 70s Show'. Meer recenter was hij ook te zien in de Netflix-serie 'The Ranch'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: