Stranger Things' lost alvast de soundtrack van het nieuwe seizoen - Actueel Cinema

   - 

De populaire Netflix-serie 'Stranger Things' keert op 27 oktober terug met een tweede seizoen. Vandaag werd alvast de soundtrack aangekondigd, van de hand van componisten Kyle Dixon en Michael Stein. Die zal vanaf 20 oktober digitaal te verkrijgen zijn. Dat meldt muzieksite Pitchfork. 

Het fel geanticipeerde tweede seizoen van 'Stranger Things' baadt alweer in een eighties-sfeer, en daar past uiteraard ook een typische soundtrack bij. De gebeurtenissen zullen plaatsvinden rond Halloween 1984. De muziek zal te beluisteren zijn op internet, CD, vinyl en - opmerkelijk - cassette, die helemaal terug van weggeweest is.

De componisten (van de Amerikaanse elektroband S U R V I V E) hebben alvast een song gedeeld; 'Walkin' in Hawkins', te beluisteren op Soundcloud. "In het tweede seizoen zullen we een paar nieuwe compositiestijlen introduceren, terwijl we enkele oude thema's laten terugkomen", aldus Dixon en Stein. "We hebben nieuwe elementen gecreëerd die nodig zijn om het verhaal te ondersteunen, maar we blijven eveneens trouw aan de sound van het eerste seizoen." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: