Nieuw proces tegen Amerikaanse komiek Bill Cosby start op 2 april - Actueel Cinema

   - 

Het nieuw proces tegen de Amerikaanse komiek Bill Cosby wegens seksueel geweld start op 2 april, zo blijkt uit een ordonnantie van de rechter die de debatten zal voorzitten. 

Op 17 juni liep in Norristown een eerste proces tegen Cosby spaak, omdat de jury het niet eens kon worden. Op 6 november diende een nieuw beginnen. Maar rechter Steven O'Neill stemde in met een verdaging naar de lente, opdat de nieuwe advocaten van de televisiester zich zouden kunnen voorbereiden. Cosby heeft onder meer Tom Mesereau ingehuurd, de advocaat die in 2005 met succes Michael Jackson in zijn proces wegens kindermisbruik heeft bijgestaan.

Tientallen vrouwen wrijven Cosby seksuele delicten aan. Maar veel van die vermelde feiten zijn verjaard. Cosby heeft ze ook altijd bestreden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: