Betaalzender HBO opnieuw slachtoffer van hacking - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse betaalzender HBO blijft onder vuur liggen van hackers. Gisterenavond (lokale tijd) werden de sociale mediakanalen van de televisiezender gehackt, meldt Deadline. 

Een hacker met de naam "OurMine" plaatste een tweet waarin hij de betaalzender opriep om een website van een hackerscollectief te contacteren. Volgens de hacker is de beveiliging van de Twitter- en Facebook-pagina van HBO zo lek als een mandje. Het incident volgt amper een week op een andere hacking waarbij onbekenden de hand hebben gelegd op 1,5 terabyte aan gegevens.Daaronder bevonden zich beeldmateriaal, scenario's en andere gevoelige gegevens van de populaire televisieseries "Westworld" en "Game of Thrones".

De hackers vragen ruim 6 miljoen dollar om de vrijgave van deze documenten te stoppen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: