"Gotham"-acteur Donal Logue pleit voor veilige terugkeer vermiste dochter - Actueel Cinema

   - 

Jade Logue, de 16-jarige dochter van Canadees acteur Donal Logue, is al sinds vorige maandag vermist. De acteur uit series als "Gotham" en "Grounded for Life" roept via sociale media op om informatie te delen over haar verblijfplaats. 

De tiener werd vorige maandag voor het laatst gezien rond het Barclays Center in Brooklyn en is sindsdien vermist. Logue schakelde daarop de New York City Police Department en FBI in, maar pleit ook op sociale media op voor haar veilige terugkeer, "zonder vragen te stellen". "Wie weet waar ze is, wie ook met haar mag zijn, - je hebt wellicht goede bedoelingen gehad om haar te helpen - maar ik ben zeker dat je begrijpt dat deze situatie groter is dan je had kunnen anticiperen. Het is oké, laat haar gewoon gaan. Laat haar contact opnemen met haar moeder, Kasey, of mij - en we nemen haar terug, met knuffels en zonder vragen", aldus de 51-jarige Logue. Kasey Smith, moeder van de vermiste Jade, deelde ook mee dat haar dochter transgender is, maar "dat dat er niet toe doet".

Ook andere bekendheden als "Machete"-acteur Danny Trejo deden een oproep om de vermiste tiener terug te brengen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: