Sporen van verschillende drugs gevonden in lichaam Carrie Fisher - Actueel Cinema

   - 

In het lichaam van de overleden Amerikaanse actrice Carrie Fisher, wereldberoemd van haar rol als prinses Leia in de "Star Wars"-films, zijn sporen van cocaïne, heroïne en MDMA gevonden. Dat staat te lezen in het autopsierapport. 

In het autopsierapport dat gisteren door de politie werd vrijgegeven staat te lezen dat Fisher overleed ten gevolge van slaapapneu en "andere oorzaken". In welke mate haar druggebruik tot haar dood zou hebben geleid, kan de lijkschouwer niet zeggen. Wel dat ze een aanzienlijke hoeveelheid drugs en alcohol in haar systeem had. Carrie Fisher, vooral bekend van haar rol in de "Star Wars"-films, stierf in december vorig jaar ten gevolge van een hartinfract. Haar moeder, Debbie Reynolds, overleed één dag later. Carrie's broer Todd verklaarde aan Associated Press niet verrast te zijn door het druggebruik van zijn zus. "Vanuit mijn perspectief is het geen verrassing dat Carrie drugs gebruikte." Ook verbaasde het hem niet dat deze een aandeel zouden hebben gehad in het overlijden van Fisher.

De actrice zei in 2010 geen fan te zijn van cocaïne, maar "wat dan ook zou nemen om high te worden". "Het is mijn verantwoordelijkheid. Als het aan Hollywood zou liggen, dan zouden we allemaal verslaafden zijn." Ze liet zichzelf verschillende keren openemen en behandelen. "Mijn moeder vocht heel haar leven tegen haar drugsprobleem en mentale problemen en is er uiteindelijk aan gestorven", aldus dochter Billie Lourd in een reactie aan People Magazine. "Mijn moeder zou gewild hebben dat haar dood mensen aanmoedigt open te zijn over hun strijd. Het taboe is nog altijd de grootste vijand van vooruitgang en genezing. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: