Leonardo DiCaprio huivert van klimaatplannen Trump - Actueel Cinema

   - 

Acteur Leonardo DiCaprio haalt uit naar plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om zich terug te trekken uit de klimaatakkoorden van Parijs. Die moeten de opwarming van de aarde tegengaan, die volgens wetenschappers catastrofale gevolgen heeft voor de planeet. "De leefbaarheid van onze planeet is vandaag onder vuur door de roekeloze beslissing van de president", klinkt het in een mededeling op sociale media.

 "Voor Amerikanen en zij in de wereld die leiderschap zoeken in de strijd tegen de klimaatopwarming is dit erg teleurstellend", legt DiCaprio uit. "We moeten vandaag meer dan ooit vastberaden zijn om dit probleem aan te pakken. Het is meer dan ooit van belang om actie te ondernemen", waarop de acteur enkele organisaties opsomt die de klimaatzaak steunen.

DiCaprio is niet de enige bekendheid die reageert op de controversiële beslissing van Trump. Ook Arnold Schwarzenegger roept in een videoboodschap een president Trump op "om te kiezen voor de toekomst." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: