Katy Perry en Orlando Bloom lassen relatiepauze in - Actueel Cinema

   - 

Popster Katy Perry en acteur Orlando Bloom lassen een relatiepauze in, dat hebben hun woordvoerders laten weten. Beiden zouden elkaar "respectvol en met liefde de ruimte te geven". 

Het koppel verkeerde ruim een jaar en was voor het eerst samen te zien tijdens de Golden Globes van vorig jaar, maar die relatie staat nu dus in de koelkast.

De "Firework"-zangeres was eerder getrouwd met de Britse komiek Russell Brand. De "Pirates of the Caribbean"-acteur scheidde eind 2013 van model Miranda Kerr, met wie hij zesjarige zoon Flynn heeft. Volgens US Weekly kwamen de twee met een verklaring om geruchten over een breuk voor te zijn. Het blad meldt dat Katy en Orlando zondag wel samen enkele Oscarafterparty's hebben bezocht. Maandag plaatste Orlando een foto van zichzelf met de hond van Katy op Instagram. Bloom zou in november nog in China gespot zijn tijdens het draaien van een nieuwe film, de Unicef-ambassadeur bezocht in februari ook enkele slachtoffers van Boko Haram in Niger. Perry bracht vorige maand dan weer een nieuwe single uit ("Chained To The Rhythm") en trad op op de Brit Awards in Londen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: