Bastille krijgt rol in Game of Thrones - Actueel Cinema

   - 

De Britse alternatieve rockband Bastille zal in de seizoensfinale van de populaire serie "Game of Thrones" een bijrol spelen. Het langverwachte zevende seizoen komt deze zomer op de beeldbuis. 

Bastille zal niet de eerste artiest zijn met een gastrol in de populaire HBO-serie. Zo speelde Sigur Rós op de bruiloft van "King Joffrey", trad drummer Will Champion van Coldplay op tijdens de beroemde "Red Wedding" en mochten Of Monsters and Men hun theaterkunsten laten zien in de straten van "Braavos". In de zevende reeks - die ergens in de zomer van start gaat en slechts zeven aflevering zal duren - zullen dus ook Dan Smith en de zijnen te zien zijn.

De band heeft trouwens al langer een link met se serie. Eerder liet zanger Dan zich al ontvallen een gigantische fan te zijn van de serie, en Sophie Turner (die "Sansa" speelt in de serie) speelde de hoofdrol in de clip van Bastille's "Oblivion". Naar verluidt zou de band enkele "Wildlings" vertolken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: