Brad Pitt: "Angelina schendt privacy van onze kinderen" - Actueel Cinema

   - 

"Angelina Jolie heeft haar kinderen niet beschermd door de namen van hun therapeuten naar buiten te brengen", dat beweert haar ex Brad Pitt volgens CNN in rechtbankpapieren die hij gisteren indiende in Los Angeles. Die zaak wordt op 17 januari behandeld. 

De advocaten van de 52-jarige acteur bevestigen dat Jolie, die in september een scheiding eiste, zich niet genoeg zorgen maakt om het welzijn van hun kroost. Volgens de acteur houdt zijn aanstaande ex-vrouw zich niet aan hun afspraken en schendt Jolie het privacyrecht van de kinderen, die tussen de 8 en 15-jarige leeftijd hebben. De acteur diende overigens het verzoek in om alle scheidingsperikelen van het stel niet openbaar te maken. De actrice, regisseur en mensenrechtenactiviste vroeg de scheiding aan wegens "onverzoenlijke verschillen" tussen het koppel. Jolie eist de volledige voogdij over hun kinderen, terwijl de Fight Club-acteur een co-ouderschap ziet zitten. Pitt heeft momenteel het recht om zijn kinderen te bezoeken, als daar een therapeut bij aanwezig is. Pitt zou volgens Jolie tijdens een vlucht tussen Frankrijk en Los Angeles gewelddadig zijn geweest met een van hun kinderen, maar de FBI en de kinderbescherming bevonden Pitt onschuldig aan die feiten.

Pitt en Jolie, ook wel gekend als "Brangelina" vormden sinds 2004 een koppel en stapten tien jaar later in het huwelijksbootje. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: