Harry Styles blijkt ongekend acteertalent te bezitten - Actueel Cinema

   - 

Harry Styles maakt goede indruk op zijn collega's op de set van de film Dunkirk, die momenteel in het Nederlandse Flevoland wordt opgenomen. Volgens zijn tegenspeler Mark Rylance heeft de One Direction-zanger helemaal geen tips of adviezen nodig. "Hij komt er wel", zei de acteur tegen de London Evening Standard. 

De 56-jarige Oscarwinnaar is jaloers op de bravoure van Styles, die in Dunkirk zijn acteerdebuut maakt. "Sean Penn heeft dat bijvoorbeeld ook. Ik kijk naar hen en denk: hoe doe je het? Waarom lijkt het of het leven je zo gemakkelijk afgaat?" Volgens Rylance is de 22-jarige zanger een fijne collega. "Wat me verraste is dat hij echt heel gevat en erg grappig is, hij maakt me echt aan het lachen." Voor aanvang van de opnamen had Mark geen idee wie Harry is. "Mijn twaalfjarige nichtje liet me een muziekvideo zien. Ze is dol op hem." Tijdens de opnamen van Dunkrik trekt de zanger heel wat bekijks. "Overal zijn meisjes die zijn aandacht willen vangen. Het is een knappe kerel met een geweldige lach en mooie ogen." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: