Hail, Caesar !, Dirty Grandpa, The Choice... Uw Cinereview. - Actueel Cinema

 

In Hail, Caesar! toveren Joel en Ethan Coen de wondere wereld van Hollywood anno jaren '50 terug tevoorschijn. George Clooney speelt een filmster die midden tijdens de opnames van een sandalenspektakel ontvoerd wordt door een eigenaardig gezelschap.



Ook Dirty Grandpa mikt op de lachspieren, zij het iets meer richting onderbroek. Robert De Niro laat zich van zijn olijkste kant zien als een kersverse weduwnaar die besloten heeft om op zijn oude dag nog eens flink van het leven te genieten.



Liefhebbers van romantiek weten hoe laat het is als we de naam Nicholas Sparks laten vallen. In The Choice, gebaseerd op de gelijknamige roman van die bestsellerschrijver, worden twee buren smoorverliefd op elkaar. Maar hun passie zorgt voor problemen.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: