The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, The Program, The Gift... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

Katniss Everdeen, de heldin uit de Hunger Games-serie, heeft lang genoeg moeten vechten voor de vrijheid van de onderdrukte Districten. In The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 komt het tot de laatste confrontatie met de snode President Snow. Spannend!



De naam Lance Armstrong brengt bij wielerfans nog altijd zure oprispingen naar boven. Het drama The Program legt met zwier uit hoe spectaculair de dopingzondaar van zijn voetstuk is gedonderd.



Het Wilde Westen doet zijn naam alle eer aan in Slow West, al doet regisseur John Maclean er iets heel bijzonder mee. Geweld, romantiek en een karrenvracht sterke acteurs, Michael Fassbender voorop.



Je kent Joel Edgerton misschien als acteur — hij was bijvoorbeeld de farao in Exodus — maar de man kan ook regisseren. Getuige The Gift, een thriller over een mysterieuze man met een donker geheim.



Er zijn onderwerpen die vrolijker klinken dan kanker. Maar Me and Earl and the Dying Girl vindt zowaar een manier om er een film rond te bouwen die je vaker doet lachen dan je zou vermoeden.



De liefste film van de week komt zonder tegenspreken uit Japan. Hij heet Our Little Sister en hij heeft het over vier zussen die besluiten om zich over hun jongere halfzus te ontfermen. Mooie beelden, warme gevoelens.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: