Infos

  • 18 november 2015
  • 104 minuten
  • Engeland, Frankrijk (2015)
  • Engels

Synopsis

The Program is gebaseerd op het boek Seven Deadly Sins (Mijn jacht op Lance Armstrong) van de Ierse sportjournalist David Walsh, die in de film wordt vertolkt door Chris O'Dowd. 
 
Hoe kan het dat wielrenner Lance Armstrong (Ben Foster) - geen sterke klimmer - opeens het peleton passeert tijdens bergetappes van de Tour de France? Sportjournalist David Walsh (Chris O'Dowd) staat alleen met zijn verdenkingen. Zijn vragen over dopinggebruik worden door Armstrong fel bestreden. Wil Walsh soms de aandacht afleiden van Livestrong, zijn fonds dat miljoenen binnenhaalde voor kankerbestrijding? Armstrong zelf genas tegen de verwachtingen in van uitgezaaide teelbalkanker voordat hij zeven keer op rij de Tour de France won - een ongeëvenaarde prestatie. Maar de verdenkingen stapelen zich op en in 2012 moet Armstrong toegeven dat hij deelnam aan het meest geavanceerde, professionele en succesvolle dopingprogramma die de sportwereld ooit zag. Is Armstrong een monster of een man met een grenzeloze wil om te winnen?

Video's van "The Program"

Fotogalerij "The Program" (4)

The Program - Foto 1 The Program - Foto 2 The Program - Foto 3 The Program - Foto 4

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Program"

The Program: sarcastische mediasatire - Bespreking

The Program: sarcastische mediasatire

Stephen Frears is een echte voetbalfan en kent niets van wielrennen. Maar in de dopingaffaire rond Lance Armstrong zag en vond hij een stevige mix van drama en satire. Verder lezen...

Andere films nu in de bioscoop...

Onoda

Onoda

 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden