Infos

Geregisseerd door : Stephen Frears
In de zalen vanaf: 18 november 2015
Speelduur: 104 minuten
Genre: Biografie, Drama
Land : Engeland, Frankrijk (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

The Program is gebaseerd op het boek Seven Deadly Sins (Mijn jacht op Lance Armstrong) van de Ierse sportjournalist David Walsh, die in de film wordt vertolkt door Chris O'Dowd. 
 
Hoe kan het dat wielrenner Lance Armstrong (Ben Foster) - geen sterke klimmer - opeens het peleton passeert tijdens bergetappes van de Tour de France? Sportjournalist David Walsh (Chris O'Dowd) staat alleen met zijn verdenkingen. Zijn vragen over dopinggebruik worden door Armstrong fel bestreden. Wil Walsh soms de aandacht afleiden van Livestrong, zijn fonds dat miljoenen binnenhaalde voor kankerbestrijding? Armstrong zelf genas tegen de verwachtingen in van uitgezaaide teelbalkanker voordat hij zeven keer op rij de Tour de France won - een ongeëvenaarde prestatie. Maar de verdenkingen stapelen zich op en in 2012 moet Armstrong toegeven dat hij deelnam aan het meest geavanceerde, professionele en succesvolle dopingprogramma die de sportwereld ooit zag. Is Armstrong een monster of een man met een grenzeloze wil om te winnen?

 VOD

Bekijk The Program via video on demand/streaming.

 Meningen

 Al het nieuws over "The Program"

 Andere films nu in de bioscoop...

Maestro - Biografie, Drama
1
06 december 2023

Maestro

Biografie, Drama Regie: Bradley CooperMet: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Maya HawkeMaestro is een indrukwekkend en gedurfd liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Maestro, een liefdesbrief aan het leven en de kunst, is in essentie een emotioneel en episch verhaal over familie en liefde.
Vogelvlucht - Animatie Film
2
06 december 2023

Vogelvlucht

Animatie Film Regie: Benjamin RennerHet leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en... Verder lezen...
Napoleon - Historische film
7
22 november 2023

Napoleon

Historische film Regie: Ridley ScottMet: Joaquin Phoenix; Vanessa KirbyNapoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. Tegen een adembenemende achtergrond, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, traceert de film Bonaparte's meedogenloze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: