Wil je een testprojectie meemaken van een nieuwe Vlaamse Film? - Actueel Cinema

    

Eyeworks, het filmproductiehuis van o.a. Het Vonnis, Marina, De Behandeling, Rundskop, … werkt momenteel aan een nieuwe film die pas volgend jaar in de bioscopen zal te zien zijn. De film is nu in fase van ruwe montage, dit betekent de laatste etappe voor de film definitief wordt afgewerkt qua beeld en klank.

Zondag 25 januari 2015 om 11u00 in Kinepolis Antwerpen (Groenendaallaan 394, Antwerpen) organiseert Eyeworks een voorstelling van de nieuwe film voor een select testpubliek. Bij de afwerking van de film zal rekening worden gehouden met de reacties van dit testpubliek.

Wil je dit eens meemaken ? Wil je je aanmelden bij Eyeworks voor latere testprojecties van hun films ? Dan heb je nu de gelegenheid!

Gelieve onderstaande gegevens zo snel mogelijk te mailen aan testvisie@eyeworks.tv:

- naam:

- leeftijd:

- beroep:

- e-mail:

- gsmnr:

O ik kan/wil graag de testvoorstelling van de nieuwe film bijwonen op zondag 25 januari 2015 om 11u00 in Kinepolis Antwerpen. De film vangt stipt aan om 11u00. (zaal open vanaf 10u30)

O ik wil mij graag aanmelden om uitgenodigd te worden voor toekomstige testvoorstellingen van nieuwe films van Eyeworks

Het aantal plaatsen is beperkt! De deelnemers krijgen een bevestiging toegestuurd met de precieze gegevens. De projectie zal ongeveer 1u40 duren. Na afloop wordt aan alle deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen over de vertoonde film.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

De 30 beste kerstfilms ooit gemaakt - Actueel

De 30 beste kerstfilms ooit gemaakt

Zin om nog meer into die gezellige kerstvibe te geraken? Ja? Dan hebben wij dé ideale manier voor jou: kerstfilms kijken! Wij maakten een overzicht van de 30 allerbeste kerstfilms ooit gemaakt. Verder lezen...