Wil je een testprojectie meemaken van een nieuwe Vlaamse Film? - Actueel Cinema

   - 

Eyeworks, het filmproductiehuis van o.a. Het Vonnis, Marina, De Behandeling, Rundskop, … werkt momenteel aan een nieuwe film die pas volgend jaar in de bioscopen zal te zien zijn. De film is nu in fase van ruwe montage, dit betekent de laatste etappe voor de film definitief wordt afgewerkt qua beeld en klank.

Zondag 25 januari 2015 om 11u00 in Kinepolis Antwerpen (Groenendaallaan 394, Antwerpen) organiseert Eyeworks een voorstelling van de nieuwe film voor een select testpubliek. Bij de afwerking van de film zal rekening worden gehouden met de reacties van dit testpubliek.

Wil je dit eens meemaken ? Wil je je aanmelden bij Eyeworks voor latere testprojecties van hun films ? Dan heb je nu de gelegenheid!

Gelieve onderstaande gegevens zo snel mogelijk te mailen aan testvisie@eyeworks.tv:

- naam:

- leeftijd:

- beroep:

- e-mail:

- gsmnr:

O ik kan/wil graag de testvoorstelling van de nieuwe film bijwonen op zondag 25 januari 2015 om 11u00 in Kinepolis Antwerpen. De film vangt stipt aan om 11u00. (zaal open vanaf 10u30)

O ik wil mij graag aanmelden om uitgenodigd te worden voor toekomstige testvoorstellingen van nieuwe films van Eyeworks

Het aantal plaatsen is beperkt! De deelnemers krijgen een bevestiging toegestuurd met de precieze gegevens. De projectie zal ongeveer 1u40 duren. Na afloop wordt aan alle deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen over de vertoonde film.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms! - Actueel
Actueel

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms!

Zin om samen met de kinderen vol spanning af te tellen naar het moment dat ze hun schoentje mogen zetten voor de komst van Sinterklaas? Allemaal samen een leuke Sinterklaasfilm kijken is dé ideale manier. Verder lezen...
Neem de look van de The Dude over! - Actueel
Actueel

Neem de look van de The Dude over!

De bruine badjas, T-shirt en zonnebril van Jeff Bridges uit The Big Lebowski behoren tot de items die geveild worden ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de film. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: