Koen De Bouw

Filmografie Koen De Bouw

Geboortedatum: 30/09/64 (56 jaar)
 Nationaliteit: België

Biografie

Koen De Bouw volgde een acteursopleiding op de Studio Herman Teirlinck te Antwerpen. Hij is afgestudeerd samen met Hilde Heijnen en Ann Tuts. 
 
In 2003 vertolkte hij samen met collega Werner De Smedt de hoofdrol in de thriller De zaak Alzheimer. Afgelopen jaar speelde hij de hoofdrollen in onder meer De Indringer en Verlengd weekend. Diezelfde zomer vertrok hij voor drie maanden naar Cuba n.a.v. de opnames van De koning van de wereld. Vanaf januari 2006 werkt de acteur aan de bioscoopfilm Windkracht 10 en aan Dossier k, de langverwachte opvolger van De zaak Alzheimer. Vanaf Lees de volledige biografie januari zijn de opnames begonnen van "Loft" naar het scenario van Bart de Pauw en Erik van Looy. In Duitsland draaide hij ondertussen' Love Hurts ' en ' Falling Rocks ' met regisseur Peter Keglovic. 
 
Ook in het theater is Koen actief. Zo maakte hij regelmatig voorstellingen met Jan Decorte ( Amlett, In het kreupelhout en O Death in het toneelhuis). In het Raamtheater was hij onder andere te zien in het toneelstuk 'Trojaanse Vrouwen' en nu ook in 'Una Giornate Particolare', waarin hij een beklijvende rol neerzet van een getormenteerde homosexueel onder het strenge regime van Mussolini

Filmografie Koen De Bouw

De Premier - Thriller

De Premier

Thriller 
oktober 2016
Het Vonnis - Drama

Het Vonnis

Drama 
oktober 2013
Los Flamencos - Komedie

Los Flamencos

Komedie 
september 2013
Dossier K - Thriller

Dossier K

Thriller 
december 2009
Vermist - Thriller

Vermist

Thriller 
oktober 2007
Verlengd Weekend

Verlengd Weekend

 
oktober 2005