Filmografie August Diehl

Biografie

August Diehl (Berlijn 4 januari 1976) is een Duits filmacteur. Hij is de zoon van de acteur Hans Diehl. Zijn moeder is kostuumontwerpster en zijn broer componist. August Diehl is getrouwd met actrice Julia Malik. 
 
Het gezin Diehl is vaak verhuisd en woonde in Hamburg, Wenen, Düsseldorf, Beieren en Frankrijk. August zelf studeerde aan de befaamde Hochschule für Schauspielkunst Ernst Busch in Berlijn. 
 
In 2009 werd hij door Quentin Tarantino gecast voor de film Inglourious Basterds.

Filmografie August Diehl

Diamant noir
juni 2016

Diamant noir

 Regie: Arthur HarariMet: Niels Schneider, August Diehl, Hafed BenotmanPier Ulmann probeert in Parijs de eindjes aan elkaar te knopen, heen en weer laverend tussen arbeidersjobs en kruimeldiefstallen die hij pleegt voor Rachid. Tot op een dag het lot hem te pakken krijgt en zijn vader, na een lang aftakelingsproces, dood wordt aangetroffen. Als zwart schaap van een... Verder lezen...
Layla Fourie - Thriller, Drama

Layla Fourie

Thriller, Drama Regie: Pia MaraisMet: Rayna Campbell & August DiehlLayla Fourie, een jonge alleenstaande moeder in Zuid-Afrika, wordt aangenomen als polygrafist, een baan waarin ze verdachten aan leugentests onderwerpt. In een omgeving van voortdurende leugens, wantrouwen en angst wordt Layla al snel zelf een verdachte.

Nieuws over August Diehl

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: