Filmografie Scarlett Johansson

Biografie

Scarlett Johansson debuteerde al op tienjarige leeftijd als actrice in een film. Grote indruk maakte ze met haar rol in de film The Horse Whisperer (1998) – een verfilming van de gelijknamige roman – van en met Robert Redford. 
 
Als jonge vrouw speelde ze samen met Thora Birch en de geroemde Steve Buscemi in de geweldige satire, Ghost World, de verfilming van een bekende strip. 
 
Als volwassen actrice boekte ze groot succes met haar rol als de mooie Charlotte in het fenomenale Lost in Translation (2003), onder regie van Sofia Coppola. Ook speelde ze in Girl with a Pearl Earring, eveneens uit 2003. 
 
Ze won een BAFTA award voor beste actrice, voor haar rol in Lost in Translation en werd meerdere keren genomineerd voor een Golden Globe. 
 
Scarlett werd in 2006 uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Ze is al verschillende jaren samen met acteur Josh Hartnett. Ook heeft zij een relatie met Benicio del Toro achter de rug.

Filmografie Scarlett Johansson

Iron Man 2 - Actie, Thriller
april 2010

Iron Man 2

Actie, Thriller Regie: Jon FaverauMet: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson,...Multimiljardair en geniale uitvinder Tony Stark (Robert Downey Jr.), wordt zes maanden, nadat hij zijn identiteit als Iron Man heeft onthult, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Hij vormt een team met Nick Fury, waarna ze het op moeten nemen tegen een terroristische groepering die zich 'The... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: