Filmografie Isla Fisher

Biografie

Isla Lang Fisher is een Australisch actrice. 
 
Fisher werd geboren in Masqat, Oman geboren en verhuisde met haar familie naar Perth in Australië toen ze negen maanden oud was. 
 
Rond dezelfde tijd brak ze door als actrice, met een rol in de soapserie Home and Away. Hierin speelde ze van 1994 tot en met 1997 de rol van Shannon Reed. 
 
Nadat ze de serie in 1997 verliet, ging ze het theater in. Haar ambitie lag echter in de filmindustrie en in 2002 brak ze door in Scooby Doo. Ze kreeg voor het eerst erkenning met een grote rol in Wedding Crashers (2005). 
 
Tegenwoordig is ze verloofd met Sacha Baron Cohen. Op 19 oktober 2007 werd hun dochter Olive geboren.

Filmografie Isla Fisher

Tag - Komedie
juli 2018

Tag

Komedie Regie: Jeff TomsicMet: Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, Isla FisherElk jaar storten vijf zeer competitieve vrienden zich een maand lang op de vlucht voor een ongecontroleerd spel waarbij ze hun nek, hun baan en hun relaties riskeren om elkaar te verslaan. Deze keer valt het spel samen met de bruiloft van de enige ongeslagen speler. Wat een gemakkelijk doelwit zou... Verder lezen...
Life of Crime - Komedie
november 2014

Life of Crime

Komedie Regie: Daniel SchechterMet: Jennifer Aniston, Mos Def, Isla FisherOrdell Robbie en Louis Gara zaten beiden in de gevangenis voor autodiefstal. Nu ze weer op vrije voeten zijn bundelen ze hun krachten voor een laatste grote slag. Wanneer ze de vrouw van een projectontwikkelaar kidnappen loopt hun plannetje echter niet van een leien dakje.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: