Filmografie Nicholas Hoult

Biografie

Nicholas Caradoc Hoult (Wokingham, Engeland, 7 december 1989) is een Engels acteur. Hij speelde onder meer in About a Boy (2002) als Marcus Brewer en in Skins als Tony Stonem. Ook vertolkte hij de rol van Eusebios in de film Clash of the Titans.

Filmografie Nicholas Hoult

Renfield - Horror, Komedie
mei 2023

Renfield

Horror, Komedie Regie: Chris McKayMet: Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina,...Evil doesn't span eternity without a little help. In dit moderne griezelverhaal over Dracula's trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men-franchise, The Menu) de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula (Oscar®-win... Verder lezen...
Tolkien - Biografie, Drama
september 2019

Tolkien

Biografie, Drama Regie: Dome KarukoskiMet: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm MeaneyHet biografische verhaal over de schrijver van 's werelds meest geliefde fictieve wereld Middle Earth, J.R.R. Tolkien. Deze film onderzoekt de vormende jaren van de verweesde auteur wanneer hij vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vindt tussen een groep buitenstaanders op school.
A Single Man - Drama
februari 2010

A Single Man

Drama Regie: Tom FordMet: Colin Firth, Julianne Moore, Matthew Goode,...In het Los Angeles van 1962 heeft George (Colin Firth), een Britse professor van 52 jaar, moeite zijn leven weer op de rails te krijgen na de dood van zijn partner (Matthew Goode). George leeft in het verleden zonder oog te hebben voor de toekomst. Bijgestaan door zijn beste vriendin Charley (Juli... Verder lezen...
The Weather Man - Drama
november 2005

The Weather Man

Drama Regie: Gore VerbinskiMet: Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis,...Een weerman staat op het punt om van Chicago naar New York te verhuizen voor een superbaan. Hij realiseert zich echter dat alles wat echt belangrijk is, mislukt is. Voordat hij weggaat, wil hij het daarom goedmaken met zijn ex-vrouw, zijn kinderen en zijn zieke vader.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: