Infos

Engelse titel : ZeroZeroZero
In de zalen vanaf: 14 februari 2020
Speelduur: 55 minuten
Genre: Drama
Land : IT (2020)

 VOD

Bekijk ZeroZeroZero via video on demand/streaming.

 Synopsis

ZeroZeroZero volgt de reis van een cocaïnezending, vanaf het moment dat een machtig Italiaans kartel het koopt, tot de verpakking in Mexico en verzending over de Atlantische Oceaan. De reis wordt gevolgd tot aan de definitieve levering en betaling in Europa. Tegelijkertijd wordt er een epische machtsstrijd in de hele keten aangewakkerd, van de lokale dealers tot de machtigste baas in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2020)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 14/02/2020 ZeroZeroZero volgt de reis van een cocaïnezending, vanaf het moment dat een machtig Italiaans kartel het koopt, tot de verpakking in Mexico en verzending over de Atlantische Oceaan. De reis wordt gevolgd tot aan de definitieve levering en betaling in Europa. Tegelijkertijd wordt er een epische machtsstrijd in de hele keten aangewakkerd, van de lokale dealers tot de machtigste baas in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Il carico
afleveringen 1 : Il carico
Als de Italiaanse 'Ndrangheta' een enorme lading cocaïne bestelt, moet die vanuit Mexico naar Europa worden gesmokkeld. De Amerikaanse familie Lynwood heeft een scheepvaartmaatschappij en fungeert als tussenpersoon tussen de Italiaanse maffia en de Mexicaanse drugskartels. Wat zij echter niet weten, is dat er onder de criminelen intussen een machtsstrijd is losgebarsten.
I cieli su Tampico
afleveringen 2 : I cieli su Tampico
Na de dood van Edward is het aan zijn kinderen om het familiebedrijf voort te zetten. Zij krijgen te maken met de kleinzoons van Don Minu, die er een heel eigen agenda op na blijken te houden. Terwijl Chris aan boord gaat van het schip dat de drugs moet vervoeren, wordt het Mexicaanse leger ingezet om het transport te onderscheppen. Maar ook daar blijken duistere krachten in het spel.
Miranda
afleveringen 3 : Miranda
Manuel en zijn mannen proberen binnen te komen bij het drugskartel, de zeereis van Chris dreigt op een ramp uit te lopen en Don Manu schuwt geen enkel middel om de clan weer naar zijn hand te zetten.
Miranda
afleveringen 3 : Miranda
Il trasbordo
afleveringen 4 : Il trasbordo
Terwijl Manuel en zijn team dood en verderf zaaien onder de drugskartels in Monterrey, komt Chris met het schip aan in Dakar. Hij wordt niet alleen geplaagd door ziekteverschijnselen, maar moet ook zijn vracht ongemerkt van boord zien te krijgen. Zijn zus schiet hem te hulp, maar om de cocaïne weg te kunnen sluizen zullen ze moeten samenwerken.
Sharia
afleveringen 5 : Sharia
Stefano meldt zich gewond bij een bevriend arts om zich te laten behandelen. De Lynwoods, geholpen door hun gids, moeten een levensgevaarlijke tocht door de woestijn van Mali maken met hun transport.
Salvezza
afleveringen 6 : Salvezza
Terwijl Chris en Emma op het punt staan om de Marokkaanse grens over te steken, zijn Manuel en zijn mannen in Mexico druk bezig om een leger op te zetten voor het Leyra-kartel. Manuel probeert zijn privéleven uit alle macht gescheiden te houden van de gewelddadige wereld waarin hij werkt, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.
Salvation
afleveringen 6 : Salvation
Famiglia
afleveringen 7 : Famiglia
Terwijl er in Calabrië onverminderd aan de stoelpoten van Don Minu wordt gezaagd door zijn vijanden, maakt zijn kleinzoon een enorme crisis door. Na hun verschrikkelijke tocht door de woestijn zijn de Lynwoods eindelijk in Casablanca gearriveerd. Hier voelen ze zich veiliger, maar al snel blijkt dat dat een grove misrekening is.
Stesso sangue
afleveringen 8 : Stesso sangue
De Lynwoods betalen een hoge prijs voor het overnemen van de activiteiten van hun vader. Don Minu komt op het punt waarop hij moet beslissen hoeveel hij over heeft voor het behouden van zijn macht. In Mexico komt Manuel voor dezelfde moeilijke keus te staan.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: