The X-Files

(0 stemmen)
The X-Files
Seizoen 11 Seizoen 10 Seizoen 9 Seizoen 8 Seizoen 7 Seizoen 6 Seizoen 5 Seizoen 4 Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : The X-Files
Geregisseerd door : Chris Carter
In de zalen vanaf: 9 oktober 1993
Speelduur: 45 minuten
Genre: Drama
Land : US (1993)

 VOD

Bekijk The X-Files via video on demand/streaming.

 Synopsis

The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file.

 11 Seizoenen

Seizoen 11 (2018)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 01/03/2018 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 11
Alle afleveringen weergeven 11 (10 afleveringen)
My Struggle III
afleveringen 1 : My Struggle III
Mulder en Scully komen tot de ontdekking dat zij niet de enige zijn in hun wanhopige zoektocht naar hun lang verloren zoon William. Het lot van de wereld kan ervan afhangen.
This
afleveringen 2 : This
Een oude vriend reikt op een schijnbaar onmogelijke manier uit naar Mulder en Scully en onthult een huiveringwekkend geheim.
Plus One
afleveringen 3 : Plus One
Een stortvloed aan doden, waarbij de slachtoffers geplaagd worden door hun eigen dubbelgangers, leiden Mulder en Scully naar een tweeling die een gevaarlijk spel speelt.
The Lost Art of Forehead Sweat
afleveringen 4 : The Lost Art of Forehead Sweat
Ghouli
afleveringen 5 : Ghouli
Kitten
afleveringen 6 : Kitten
Rm9sbG93ZXJz
afleveringen 7 : Rm9sbG93ZXJz
Familiar
afleveringen 8 : Familiar
Nothing Lasts Forever
afleveringen 9 : Nothing Lasts Forever
My Struggle IV
afleveringen 10 : My Struggle IV

Seizoen 10 (2016)

6 afleveringen  | Uitzendingen : 24/01/2016 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 10
Alle afleveringen weergeven 10 (6 afleveringen)
My Struggle
afleveringen 1 : My Struggle
Veertien jaar later krijgt Mulder telefoon van Scully om een zaak te onderzoeken van een vrouw die beweert destijds bij elke zwangerschap te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens en waarbij haar embryo's werden afgenomen. De zaak kwam aan het licht via Tad O'Malley, die een eigen internetvideokanaal heeft. Hij brengt Mulder ook bij een vliegtuig dat zichzelf onzichtbaar kan maken en buitenaardse technologie bevat. Mulder begrijpt eindelijk dat alle ontvoeringen niet door buitenaardsen werd gedaan, maar door deze groep van mensen. Wanneer alles openbaar dreigt gemaakt te worden, verdwijnen de vrouw en Tad. Het vliegtuig wordt vernietigd door het leger. De "Cigarette Smoking Man" ontvangt een telefoontje met melding dat "The X-files" zijn heropend.
Founder's Mutation
afleveringen 2 : Founder's Mutation
Dokter Sanjay pleegt zelfmoord nadat hij plots een oorverdovende titinus krijgt. Mulder en Scully onderzoeken de zaak en komen terecht in een laboratorium met kinderen die elk een andere zeer zware afwijking hebben.
Mulder and Scully Meet the Were-Monster
afleveringen 3 : Mulder and Scully Meet the Were-Monster
Mulder is zijn geloof in het buitenaardse en het bovennatuurlijke kwijt. Hij en Scully worden op een zaak gezet van moorden waarbij de keel van het slachtoffer werd overgebeten. Volgens getuigen was de dader een hagedisachtig wezen met menselijke trekken. Alles lijkt erop dat een man transformeert in een hagedis en dan een moord pleegt. Er wordt een verdachte opgepakt, maar deze beweert een hagedis te zijn die af en toe in een mens verandert en dat hij op het punt staat om een winterslaap te nemen van 10.000 jaar. Verder ontkent hij de moorden. Nadat de echte moordenaar wordt opgepakt, is Mulder de enige getuige hoe zijn eerste verdachte muteert van mens naar hagedis waardoor zijn geloof in het buitenaardse en bovennatuurlijke is hersteld.
Home Again
afleveringen 4 : Home Again
In Philadelphia heeft het gemeentebestuur beslist dat daklozen niet langer meer op straat mogen leven. Daarom worden ze momenteel overgebracht naar een lokaal ziekenhuis. De straatartiest Trashman neemt het op voor de daklozen. Hij boetseert voor hen het beeld de "Band-Aid Nose Man", maar het beeld verandert in een tulpa en komt tot leven. Het verscheurt iedereen die meewerkt aan de opruiming en kan zich verbergen als beschildering op een doek of muur. Scully's moeder krijgt een hartaanval en overlijdt. Dit brengt Scully emotioneel in de war en doet haar denken aan haar kind William dat ze afstond ter adoptie.
Babylon
afleveringen 5 : Babylon
Een moslimextremist overleeft een aanslag met zijn bomgordel, maar is in een soort van hersendode toestand. Agenten Einstein en Miller vragen Scully en Mulder of er een manier is om met de man te communiceren. Scully doet een test met een EEG waarop de man lijkt te reageren. Mulder neemt paddo's in, niet wetende dat Miller hem placebo's gaf. Toch krijgt hij een visioen waarin hij onder andere "The Lone Gunmen", de "Cigarette Smoking Man" en Skinner ontmoet. Ook ziet hij een vrouw die de terrorist omhelst. De terrorist zegt enkele woorden in het Arabisch. De volgende dag blijkt de vrouw de moeder van de terrorist te zijn. Mulder herinnert zich de Arabische woorden. Dit leidt hen naar een hotel waar moslimextremisten hun volgende aanslag aan het voorbereiden zijn.
My Struggle II
afleveringen 6 : My Struggle II
Op enkele uren tijd heeft zowat de complete bevolking griepachtige symptonen en neemt het aantal overlijdens daardoor spectaculair toe. Mulder is spoorloos, maar agent Miller kan hem tot bij de "Cigarette Smoking Man" traceren. Scully krijgt bericht van Monica Reyes. Zij verzorgt de Cigarette Smoking Man. Volgens haar heeft hij een chemtrail verspreidt die het imuunsysteem van mensen uitschakelt. Slechts enkelen zullen overleven, waaronder de Cigarette Smoking Man, Monica en Scully. Reden is dat hun DNA (Desoxyribonucleïnezuur) ooit gemodifieerd werd met buitenaards DNA dat resistent is tegen de chemtrail. Scully ontwikkelt met behulp van haar DNA een medicijn en wil dit toedienen aan de ondertussen ziek geworden Mulder, die dankzij Miller uit het huis van de Cigarette Smoking Man werd meegenomen. Scully vreest dat er te weinig van het medicijn is om Mulder te redden en dat ze stamcellen nodig hebben. De enige persoon die deze stamcellen kan leveren, is hun zoon William waarvan niet geweten is waar deze zich bevindt. Dan verschijnt er boven hen een UFO (Unidentified flying object) die een blauwe straal op Scully richt. De aftiteling start daarop.

Seizoen 9 (2001)

20 afleveringen  | Uitzendingen : 11/11/2001 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 9
Alle afleveringen weergeven 9 (20 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20

Seizoen 8 (2000)

21 afleveringen  | Uitzendingen : 11/05/2000 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 8
Alle afleveringen weergeven 8 (21 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21

Seizoen 7 (1999)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 11/07/1999 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 7
Alle afleveringen weergeven 7 (22 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22

Seizoen 6 (1998)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 11/08/1998 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 6
Alle afleveringen weergeven 6 (22 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22

Seizoen 5 (1997)

20 afleveringen  | Uitzendingen : 11/02/1997 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (20 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20

Seizoen 4 (1996)

24 afleveringen  | Uitzendingen : 10/04/1996 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (24 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Aflevering 23
afleveringen 23 : Aflevering 23
Aflevering 24
afleveringen 24 : Aflevering 24

Seizoen 3 (1995)

24 afleveringen  | Uitzendingen : 22/09/1995 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (24 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Aflevering 23
afleveringen 23 : Aflevering 23
Aflevering 24
afleveringen 24 : Aflevering 24

Seizoen 2 (1994)

25 afleveringen  | Uitzendingen : 16/09/1994 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (25 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Aflevering 23
afleveringen 23 : Aflevering 23
Aflevering 24
afleveringen 24 : Aflevering 24
Aflevering 25
afleveringen 25 : Aflevering 25

Seizoen 1 (1993)

24 afleveringen  | Uitzendingen : 09/10/1993 The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert. Samen moeten zij bizarre zaken oplossen die door de FBI worden aangeduid als onoplosbaar, een X-file. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (24 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Aflevering 23
afleveringen 23 : Aflevering 23
Aflevering 24
afleveringen 24 : Aflevering 24

 Casting

Gillian Anderson

Dana Scully
David Duchovny

Fox Mulder
Mitch Pileggi

Walter Skinner
William B. Davis

Cigarette Smoking Man
Mitch Pileggi

Walter Skinner
Mitch Pileggi

Walter Skinner

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: