Infos

  • 25 januari 2012
  • België (2011)
  • Nederlands

Synopsis

Vier vrienden, studenten uit Gent die we leren kennen in de jaren '80. Geëngageerde jonge twintigers. Thomas en Mario zijn beste maten voor het leven, ook al voelen ze zich allebei even sterk aangetrokken tot Lynn, een heerlijk zotte doos en aantrekkelijke, wilde kat. Speck is de van de pot gerukte mascotte van het viertal. 
Daarna is er het leven. Thomas wordt dokter, Speck filosoof. Lynn verdwijnt uit het zicht. Mario blijft de strijdlustige man, met grote mond en theatrale plannen voor een beloftevolle carrière in de politiek, in Gent waar hij inmiddels is gaan wonen. 
Tot hij enkele jaren later gediagnosticeerd wordt met MS, alles onder het oog van Thomas, die de aftakeling van zijn vriend van dichtbij zal moeten meemaken. Heeft Mario daarbij in den beginne nog even veel moed als humor om zijn lot en zijn ziekte te dragen, toch laat hij al snel vallen dat hij zal doorgaan net zolang het plezierig blijft. Maar van zodra zijn leven die naam niet meer waard is, dan moet zijn vriend hem maar helpen "naar de nooduitgang". Al jaren ijvert hij immers voor een wet op legale euthanasie. 
TOT ALTIJD vertelt het verhaal van deze bijzondere bende die samenkwam rond deze strijd op leven en dood, en van een uitzonderlijke vriendschap. Tot altijd.

Video's van "Tot Altijd"

Fotogalerij "Tot Altijd" (4)

Tot Altijd - Foto 1 Tot Altijd - Foto 2 Tot Altijd - Foto 3 Tot Altijd - Foto 4

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Tot Altijd"

Triggerfinger en Vrienten maken soundtrack voor film Nic Balthazar - Actueel

Triggerfinger en Vrienten maken soundtrack voor film Nic Balthazar

Henny Vrienten, de voormalige zanger van de Nederlandse groep 'Doe Maar', zal samen met Triggerfinger de soundtrack voor 'Say Something Funny' maken. Die nieuwe film van Nic Balthazar wordt in het najaar van 2016 in de zalen verwacht.
Filmdebuut in Nederland voor Koen De Graeve - Actueel

Filmdebuut in Nederland voor Koen De Graeve

Koen De Graeve speelt momenteel in de speelfilm 'Onder het Hart' van de Nederlandse regisseur Nicole van Kilsdonk. De film is een productie van het Nederlandse Waterland Film in coproductie met het Vlaamse A Private View. De opnames zijn volop bezig in België en Nederland. Naast Koen De Graeve... Verder lezen...
DVD-release 'Tot Altijd'! - Actueel

DVD-release 'Tot Altijd'!

De tweede langspeelfim van Nic Balthazar, 'Tot Altijd', komt binnenkort uit op DVD. Ter gelegenheid van deze release geeft Cinenews.be 10 DVD's weg!
Tot Altijd ontvangt Gouden Award van Kinepolis - Actueel

Tot Altijd ontvangt Gouden Award van Kinepolis

Het gaat meer dan uitstekend met Tot Altijd, de nieuwe film van Nic Balthazar. De film was al sterk gestart en ging vlot naar de top in de ticketverkoop, maar tijdens de voorbije programmatieweek stegen de box-office resultaten nog met 7%, wat na vier weken programmatie heel uitzonderlijk is. Op... Verder lezen...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties