Triggerfinger en Vrienten maken soundtrack voor film Nic Balthazar - Actueel Cinema

   - 

Henny Vrienten, de voormalige zanger van de Nederlandse groep 'Doe Maar', zal samen met Triggerfinger de soundtrack voor 'Say Something Funny' maken. Die nieuwe film van Nic Balthazar wordt in het najaar van 2016 in de zalen verwacht. 

Vrienten gaat de muziek schrijven en Triggerfinger zorgt voor de uitvoering. "Ik vind het een fantastische band. Ik ga precies de muziek maken die ik wil maken en hoop dat Triggerfinger die gaat spelen", zegt Henny Vrienten. "Maar de neuzen staan dezelfde kant op, ze zijn erg enthousiast", voegt hij daar lachend aan toe. Vrienten werkte al eerder met Nic Balthazar samen.In 2012 maakte hij de muziek voor 'Tot Altijd'.

'Say Something Funny' gaat in op de groeiende prestatiedruk in onze maatschappij en de vaak catastrofale gevolgen voor wie die druk niet aankan. De hoofdrollen worden vertolkt door Peter Van den Begin, Barbara Sarafian, Jeroen Leenders, Josse De Pauw, Rik Verheye, Kamal Kharmach, Leen Dendievel en Veerle Malschaert. Peter Van den Begin speelt een gevestigde comedian die geconfronteerd wordt met een jonge, rijzende ster binnen het comedy wereldje. Maar meer nog dan door de moordende concurrentie, wordt hij onderuit gehaald door zijn eigen knagende onzekerheid. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Tot Altijd

Tot Altijd

  Regie: Nic Balthazar Met: Koen De Graeve & Geert van Rampelberg Vier vrienden, studenten uit Gent die we leren kennen in de jaren '80. Geëngageerde jonge twintigers. Thomas en Mario zijn beste maten voor het leven, ook al voelen ze zich allebei even sterk aangetrokken tot Lynn, een heerlijk zotte doos en aantrekkelijke, wilde kat. Speck is de van de pot gerukte... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: