Infos

Geregisseerd door : Paul Haggis
In de zalen vanaf: 1 oktober 2014
Speelduur: 130 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Third Person vertelt drie liefdesverhalen van drie koppels die zich afspelen in drie verschillende steden. Ieder verhaal concentreert zich op een ander moment en een andere emotie in de relatie; het begin, het midden en het einde van de relatie. 
 
Rome - Scott (Adrien Brody), een Amerikaanse zakenman, wordt verliefd op een Italiaanse zigeunerin Monika (Moran Atias). Hij komt in een complot terecht waarin hij Monika's gekidnapte dochter probeert te bevrijden. Tijdens de zoektocht naar de dochter rijzen echter de vragen naar de waarheid omtrent het hele verhaal. 
 
Parijs - Michael (Liam Neeson), een succesvol schrijver, heeft onlangs zijn vrouw Elaine (Kim Basinger) verlaten. In zijn hotelsuite ontvangt hij bezoek van zijn minnares Anna (Olivia Wilde), een jonge beloftevolle schrijfster. Hun aan-en-uit-relatie verloopt gecompliceerd. Een onthutsend geheim is hiervan de oorzaak. 
 
New York - Julia (Mila Kunis), een gewezen soap opera actrice, is aan het scheiden van haar man Rick (James Franco), een bekend kunstschilder. Het stel verzeilt in een bitsige procedure om het hoederecht over hun zoontje te bekomen.

 Meningen

 Al het nieuws over "Third Person"

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview ! - Actueel
Actueel

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Zoals iedere week bieden we u ook deze keer weer een overzicht op de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste filmkeuze! Deze week staan er niet minder dan 10! releases op het programma! Genoeg om iedereen even zoet te houden! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Air - Drama
1
05 april 2023
05 april 2023

Air

Drama Regie: Ben AffleckMet: Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis"AIR" is een film van de bekroonde regisseur Ben Affleck over de baanbrekende samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur. De aangrijpende film... Verder lezen...
Return to Dust - Drama
2
05 april 2023
05 april 2023

Return to Dust

Drama Regie: Ruijun LiMet: Wu Renlin & Hai-QingDe bescheiden Ma en de schuchtere Cao zijn verstoten door hun familie en gedwongen tot een gearrangeerd huwelijk. Ze moeten hun krachten bundelen en een huis bouwen om te overleven. Ondanks alle tegenslagen komt er een onverwachte band tot bloei.
The Lost King - Drama
4
29 maart 2023

The Lost King

Drama Regie: Stephen FrearsMet: Sally Hawkins & Steve CooganGebaseerd op een waargebeurd verhaal. Na een bezoek aan de vertoning van het Shakespeare stuk 'King Richard', krijgt de altijd ongeziene Philippa Langley compassie voor de - in de geschiedenisboeken beschreven - barbaarse koning. In haar strijd naar gerechtigheid voor Koning Richard lll, krijgt... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: