Infos

Geregisseerd door : Paul Haggis
In de zalen vanaf: 1 oktober 2014
Speelduur: 130 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Third Person vertelt drie liefdesverhalen van drie koppels die zich afspelen in drie verschillende steden. Ieder verhaal concentreert zich op een ander moment en een andere emotie in de relatie; het begin, het midden en het einde van de relatie. 
 
Rome - Scott (Adrien Brody), een Amerikaanse zakenman, wordt verliefd op een Italiaanse zigeunerin Monika (Moran Atias). Hij komt in een complot terecht waarin hij Monika's gekidnapte dochter probeert te bevrijden. Tijdens de zoektocht naar de dochter rijzen echter de vragen naar de waarheid omtrent het hele verhaal. 
 
Parijs - Michael (Liam Neeson), een succesvol schrijver, heeft onlangs zijn vrouw Elaine (Kim Basinger) verlaten. In zijn hotelsuite ontvangt hij bezoek van zijn minnares Anna (Olivia Wilde), een jonge beloftevolle schrijfster. Hun aan-en-uit-relatie verloopt gecompliceerd. Een onthutsend geheim is hiervan de oorzaak. 
 
New York - Julia (Mila Kunis), een gewezen soap opera actrice, is aan het scheiden van haar man Rick (James Franco), een bekend kunstschilder. Het stel verzeilt in een bitsige procedure om het hoederecht over hun zoontje te bekomen.

 Meningen

 Al het nieuws over "Third Person"

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview ! - Actueel
Actueel

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Zoals iedere week bieden we u ook deze keer weer een overzicht op de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste filmkeuze! Deze week staan er niet minder dan 10! releases op het programma! Genoeg om iedereen even zoet te houden! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Fish Tank - Drama
2
25 november 2009

Fish Tank

Drama Regie: Andrea ArnoldMet: Katie Jarvis, Kierston Wareing, Michael FassbenderMia is een 15-jarig meisje, dat altijd in de problemen is en dat is uitgesloten van school en is verbannen door haar vrienden. Op een warme zomerdag brengt haar moeder een mysterieuze vreemdeling mee, genaamd Connor, die belooft om alles te veranderen en liefde in hun levens te brengen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: