Infos

  • 1 oktober 2014
  • 130 minuten
  • Verenigde Staten (2013)
  • Engels

Synopsis

Third Person vertelt drie liefdesverhalen van drie koppels die zich afspelen in drie verschillende steden. Ieder verhaal concentreert zich op een ander moment en een andere emotie in de relatie; het begin, het midden en het einde van de relatie. 
 
Rome - Scott (Adrien Brody), een Amerikaanse zakenman, wordt verliefd op een Italiaanse zigeunerin Monika (Moran Atias). Hij komt in een complot terecht waarin hij Monika's gekidnapte dochter probeert te bevrijden. Tijdens de zoektocht naar de dochter rijzen echter de vragen naar de waarheid omtrent het hele verhaal. 
 
Parijs - Michael (Liam Neeson), een succesvol schrijver, heeft onlangs zijn vrouw Elaine (Kim Basinger) verlaten. In zijn hotelsuite ontvangt hij bezoek van zijn minnares Anna (Olivia Wilde), een jonge beloftevolle schrijfster. Hun aan-en-uit-relatie verloopt gecompliceerd. Een onthutsend geheim is hiervan de oorzaak. 
 
New York - Julia (Mila Kunis), een gewezen soap opera actrice, is aan het scheiden van haar man Rick (James Franco), een bekend kunstschilder. Het stel verzeilt in een bitsige procedure om het hoederecht over hun zoontje te bekomen.

Fotogalerij "Third Person" (5)

Third Person - Foto 1 Third Person - Foto 2 Third Person - Foto 3 Third Person - Foto 4 Third Person - Foto 5

Mening van de pers

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Third Person"

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview ! - Actueel

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Zoals iedere week bieden we u ook deze keer weer een overzicht op de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste filmkeuze! Deze week staan er niet minder dan 10! releases op het programma! Genoeg om iedereen even zoet te houden! Verder lezen...

Andere films nu in de bioscoop...

Nomadland - Drama

Nomadland

Drama 
Drunk - Drama

Drunk

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties