Infos

Geregisseerd door : Paul Haggis
In de zalen vanaf: 1 oktober 2014
Speelduur: 130 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Third Person vertelt drie liefdesverhalen van drie koppels die zich afspelen in drie verschillende steden. Ieder verhaal concentreert zich op een ander moment en een andere emotie in de relatie; het begin, het midden en het einde van de relatie. 
 
Rome - Scott (Adrien Brody), een Amerikaanse zakenman, wordt verliefd op een Italiaanse zigeunerin Monika (Moran Atias). Hij komt in een complot terecht waarin hij Monika's gekidnapte dochter probeert te bevrijden. Tijdens de zoektocht naar de dochter rijzen echter de vragen naar de waarheid omtrent het hele verhaal. 
 
Parijs - Michael (Liam Neeson), een succesvol schrijver, heeft onlangs zijn vrouw Elaine (Kim Basinger) verlaten. In zijn hotelsuite ontvangt hij bezoek van zijn minnares Anna (Olivia Wilde), een jonge beloftevolle schrijfster. Hun aan-en-uit-relatie verloopt gecompliceerd. Een onthutsend geheim is hiervan de oorzaak. 
 
New York - Julia (Mila Kunis), een gewezen soap opera actrice, is aan het scheiden van haar man Rick (James Franco), een bekend kunstschilder. Het stel verzeilt in een bitsige procedure om het hoederecht over hun zoontje te bekomen.

 Meningen

 Al het nieuws over "Third Person"

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview ! - Actueel
Actueel

'Dracula Untold', 'Third Person', 'Locke', ... Uw Cinereview !

Welkom in uw wekelijkse Cinereview! Zoals iedere week bieden we u ook deze keer weer een overzicht op de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste filmkeuze! Deze week staan er niet minder dan 10! releases op het programma! Genoeg om iedereen even zoet te houden! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Simone, le Voyage du Siècle - Biografie, Drama
2
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, le Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Boiling Point - Thriller, Drama
4
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
L'Innocent - Drama, Komedie
5
12 oktober 2022
12 oktober 2022

L'Innocent

Drama, Komedie Regie: Louis GarrelMet: Roschdy Zem, Anouk Grinberg, Noémie Merlant,...Abel panikeert wanneer hij verneemt dat zijn moeder Sylvie, een zestiger, op het punt staat te trouwen met een gevangene. Met de hulp van Clémence, zijn beste vriendin, zal hij alles doen om zijn moeder te beschermen. Maar de ontmoeting met Michel, zijn nieuwe stiefvader, zou Abel wel nieuwe... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: