Vanavond op TV: Third Person - Actueel Cinema

    
Actueel
Vanavond op TV: Third Person

De schrijver Michael sluit zich op in een hotelsuite in Parijs om de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe boek. Hij heeft net zijn vrouw verlaten en raakt verstrengeld in een affaire met een jonge, ambitieuze journaliste. In een bar in Rome ontmoet de duistere zakenman Scott de Italiaanse schone Monika. Monika's dochter is ontvoerd door een crimineel en voor Scott het goed en wel beseft, belandt hij in een wespennest van mensensmokkelaars. En in New York draait het leven van de labiele ex-actrice Julia om het veroveren van het hoederecht over haar zesjarige zoontje. Omdat Julia wordt beschuldigd van moord, verblijft het kind bij zijn vader en die is vastberaden zijn zoon niet zomaar af te geven.

Kijk vanavond, nu zaterdag 1 augustus, om 22u15 op VITAYA naar "Third Person"!

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...
Acteur Reni Santoni overleden - Actueel

Acteur Reni Santoni overleden

Televisiekijkers kennen hem van tientallen Amerikaanse series: acteur Reni Santoni is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn vriendin Tracy Newman aan het magazine People en The Hollywood Reporter gezegd.
George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen - Actueel

George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen

Vorig jaar heeft auteur George R.R. Martin beloofd dat hij eind juli 2020 zijn nieuwste boek 'The Winds of Winter' zou hebben afgewerkt. Dat boek is het langverwachte zesde deel in zijn geroemde boekenreeks 'A Song of Ice and Fire', waarop de blockbusterreeks 'Game Of Thrones' is gebaseerd. Nu het... Verder lezen...
Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards - Actueel

Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards

De serie 'Chernobyl' is vrijdag als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Britse BAFTA Television Awards. Het programma won prijzen in meerdere categorieën, waaronder die van Beste miniserie.