Filmografie Mila Kunis

Biografie

Kunis werd bekend nadat ze gecast werd voor een rol in de televisieserie That '70s Show in 1998. Tijdens de auditie moest iedereen voor een rol in de show achttien jaar of ouder zijn. Kunis was op dat moment veertien, maar wilde deze rol zo graag dat ze de regie vertelde dat ze op haar verjaardag achttien zou worden, alleen niet op welke verjaardag. Nadat ze was gecast als Jackie Burkhart kwam de regie erachter dat ze veertien was. Ondanks haar leugen mocht ze blijven, omdat ze volgens de regie het beste de rol kon vertolken. Deze leverde haar van 2000 tot en met 2006 ieder jaar een nominatie voor een Teen Choice Award op. Kunis heeft meermaals gezegd dat de rol die ze speelt als Jackie totaal niet overeenkomt met hoe zij in werkelijkheid is. 
Naast de That '70s Show is ze te zien in films als: Piranha (1995), Santa with Muscles (1996), Krippendorf's Tribe (1998), Gia (1998), Get Over It (2001), American Psycho 2 (2002), Tony n' Tina's Wedding (2004). Moving McAllister (2007), Boot Camp (2007), Forgetting Sarah Marshall (2008), Max Payne (2008), The Book of Eli (2010) en Black Swan (2010). Ook is ze te zien in enkele videoclips zoals Aerosmiths Jaded, The Strokes' The End Has No End en Mams Taylor Ft. Joel Maddens LA Girls . 
Kunis is ook werkzaam als stemactrice. Ze spreekt de stem voor de rol van Meg Griffin in de animatie-televisieshow Family Guy (waarvoor ze in 2007 werd genomineerd voor een Annie Awards) en van enkele karakters in de Adult Swim-show Robot Chicken. Ook heeft ze de stem ingesproken van Tanya Winters in het computerspel Saints Row.

Filmografie Mila Kunis

Third Person - Drama
oktober 2014

Third Person

Drama Regie: Paul HaggisMet: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody,...Third Person vertelt drie liefdesverhalen van drie koppels die zich afspelen in drie verschillende steden. Ieder verhaal concentreert zich op een ander moment en een andere emotie in de relatie; het begin, het midden en het einde van de relatie. Rome - Scott (Adrien Brody), een Amerikaanse... Verder lezen...
Ted - Komedie
oktober 2012

Ted

Komedie Regie: Seth MacFarlaneMet: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Mila KunisJohn laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vrienschap met zijn gemene, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: