Infos

 • A Bad Moms Christmas
 • 29 november 2017
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

In Bad Moms 2, moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Video's van "A Bad Moms Christmas"

VOD

Laden en bekijken A Bad Moms Christmas met VOD.

Fotogalerij "A Bad Moms Christmas" (7)

A Bad Moms Christmas - Foto 1 A Bad Moms Christmas - Foto 2 A Bad Moms Christmas - Foto 3 A Bad Moms Christmas - Foto 4 +2A Bad Moms Christmas - Foto 5 A Bad Moms Christmas - Foto 6 A Bad Moms Christmas - Foto 7

Mening van de toeschouwers

 • Tweemaal de moeders.
  A Bad Moms Christmas (Bad Moms 2) is een 2017 Amerikaanse Kerstmis komedie film geschreven en geregisseerd door Jon Lucas en Scott Moore, en een vervolg op Bad Moms (2016) . Het plot volgt de drie moeders van de eerste film (Mila Kunis, Kristen Bell, en Kathryn Hahn) te handelen met hun eigen moeders (Christine Baranski, Cheryl Hines, en Susan Sarandon) die op bezoek komen tijdens de Kerstmis feestdagen. Voorstellend tweemaal de moeders maar ruwweg half zoveel lachen, A Bad Moms Christmas is een nonchalant feestdagen vervolg dat valt tekort van het origineel met een teleurstellend gebrek van vrolijkheid. -----Het heeft een halfweg origineel idee, welke is dat wanneer jezelf een moeder bent, de mogendheid van uw eigen moeder u gek te maken is verhoogt tot de derde macht, omdat u zich meet op niveaus die zijn bijna oorspronkelijk. Het gaat over de top maar ik moet bekennen ik heb gelachen en dat is klaarblijkelijk het punt zelfs als dit niet is kritiek voer of bedoeld is te zijn. Subtiel is dit niet, maar A Bad Moms Christmas is de perfecte tonic om uw spirit op te liften en uw zorgen te vergeten in deze donkere tijden. ”Gemengde of gemiddelde beoordelingen”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden