Vanavond op TV: A Bad Moms Christmas - Actueel Cinema

   - 

Amy, die het geluk gevonden heeft aan de zijde van Jessie, kijkt uit naar een rustige Kerstmis. Die plannen dreigen echter in het water te vallen wanneer ze een berichtje krijgt van haar bemoeizuchtige moeder Ruth, die van plan is om de feestdagen bij haar dochter door te brengen. Ondertussen krijgen ook Kiki en Carla onverwacht bezoek van hun moeders, en die zijn niet meteen van plan om snel weer te vertrekken. Ten einde raad zoeken de drie vriendinnen troost bij elkaar.

Kijk vanavond, nu zaterdag 2 januari, om 20u30 op VTM2 naar "A Bad Moms Christmas"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas

Komedie  Regie: Jon Lucas & Scott Moore Met: Kristen Bell, Mila Kunis, Kathryn Hahn In Bad Moms 2, moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: