Infos

 • 24 januari 2018
 • 115 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

The Post, geregisseerd door Steven Spielberg, is een waargebeurd drama met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en redacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

Video's van "The Post"

VOD

Laden en bekijken The Post met VOD.

Vertoningen van "The Post"

Fotogalerij "The Post" (5)

The Post - Foto 1 The Post - Foto 2 The Post - Foto 3 The Post - Foto 4 The Post - Foto 5

Mening van de pers

Filmmagie
Review: Een energieke en meeslepende thriller
Daar waar Bernstein en Woodward in All the President’s Men ploeteren aan teksten, verdwijnt dat journalistieke stuk bij Spielberg achter ‘het idee’. Wat telt is de boodschap, niet de manier waarop ze verteld wordt. Spielberg besteedt veel aandacht aan het papier, het letterzetten, de drukpers en de transportbanden, maar overstijgt het fetisjisme niet. Verder lezen

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Geschiedenis en toch brandend actueel
  Dat Meryl Streep weer eens schittert en Tom Hanks op haar niveau meedoet mag al voldoende zijn als lokmiddel om deze film te bekijken. Maar ook de inhoud is niet alleen interessant - wie weet nog veel waarover Watergate gaat en welke strijd een echte "onderzoeksjournalisten" moeten en moesten voeren om malversaties, fake news en gewone leugens te achterhalen en gepubliceerd te krijgen ? Washington Post en NY Times, toen op het voorplan, staan er nog ten tijde van Trump & C°. Een film die MOET gezien worden al was het maar om het publiek bewust te maken dat we me de actuele boulevardpers en oppervakkige "copy paste" nieuwsbladen en zgn TV journaals van vele zenders niet gediend zijn. Ten tijde van een overvloed aan info, is die informatie waarop het echt aankomt een naald in de hooiberg, net zoals de journalist die de moed heeft naar die naald te zoeken.

 • Goed gemaakte film, maar de les wordt te duidelijk gespeld
  The POST is een professioneel gemaakte, film met echte rasacteurs die niet teleurstellen. Hij is spannend en boeiend. Maar de les die moet geleerd worden, ligt er nét iets te dik op naar mijn goesting.

 • Een echte Spielberg
  Spielberg kan van een woordenwaterval een boeiende kijkfilm maken. Het is een meester en kent de echte filmtruken die het nog altijd doen. Vervelen zal je je niet. Echt een Amerikaanse film. Europese film kunnen ook boeiend zijn.

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "The Post"

  Ennio Morricone blijft populair in hitlijsten voor filmmuziek - Actueel

  Ennio Morricone blijft populair in hitlijsten voor filmmuziek

  De muziek die de Italiaanse componist Ennio Morricone eind jaren zestig schreef voor de film "Once Upon a Time in the West" blijft onverminderd populair. De soundtrack staat op de eerste plaats van de Filmmuziek Top 40 van de Nederlandse openbare radiozender NPO Radio 4. Filmmuziek van The Lord of... Verder lezen...

  Andere films nu in de bioscoop...

  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden