Infos

Geregisseerd door : Jay Chandrasekhar
In de zalen vanaf: 21 september 2005
Speelduur: 107 minuten
Genre: Actie, Komedie, Avontuur
Land : Verenigde Staten (2004)

 Synopsis

De Dukes zijn terug! Neven Bo (Sean William Scott) en Luke (Johnny Knoxville) maken de wegen weer onveilig. Hun auto de General Lee, een Dodge Charger uit 1969, redt hen regelmatig uit hachelijke situaties.  
Hun oom Jesse (Willie Nelson) stookt de lekkerste illegale drank in Dixie. Bo en Luke bezorgen het brouwsel met hun General Lee. Ook het dollen met de (boeren)meiden is een tijdverdrijf waar de neven zich graag schuldig aan maken. Beide activiteiten brengen hen regelmatig in de problemen.  
De jongens sluiten de dag graag af in de Boar's Nest. Hier werkt hun lieftallige nicht Daisy (vertolkt door Jessica Simpson) als serveerster. Daisy is de trotste eigenaresse van de kortste hotpants in het Zuiden, maar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zij is menigmaal de aanleiding voor een ouderwets bargevecht. Bo en Luke zijn uiteraard nooit te beroerd om voor haar eer te strijden. Ze hebben de autoriteiten dan ook regelmatig op hun hielen. 
De criminele commissaris Boss Hogg (Burt Reynolds) neemt op onrechtmatige wijze bezit van de boerderij van de Dukes. Hij blijkt snode plannen te hebben met het dorpje Hazzard. De Dukes dienen het pedaal stevig in te trappen om Hazzard County te redden.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "The Dukes of Hazzard"

 Andere films nu in de bioscoop...

Dungeons & dragons: honor among thieves - Actie, Avontuur
1
29 maart 2023
29 maart 2023

Dungeons & dragons: honor among thieves

Actie, Avontuur Regie: Jonathan Goldstein & John Francis DaleyMet: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page,...Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld... Verder lezen...
Plane - Actie, Thriller
5
15 februari 2023

Plane

Actie, Thriller Regie: Jean-François RichetMet: Gerard Butler & Mike ColterPiloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn... Verder lezen...
Metropolis - Actie, Drama
7

Metropolis

Actie, Drama Regie: Fritz LangMet: Alfred AbelFritz Langs legendarische futuristische angstdroom over een totalitaire samenleving in de 21ste eeuw. Een huzarenstukje van special effects en een knap staaltje van futuristische architectuur.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: