Infos

  • 23 januari 2013
  • 107 minuten
  • Verenigde Staten (2013)
  • Engels

Synopsis

Na een mislukte politieoperatie die zijn partner kreupel achterlaat, wordt agent Owens (Schwarzenegger) verteerd door schuldgevoelens en onzekerheid. Hij verlaat Los Angeles en gaat aan de slag als sheriff in het slaperige grensstadje Sommerton Junction, waar niemand een vlieg kwaad doet. Tot één van de meest notoire drugshandelaars van de States op spectaculaire wijze ontsnapt tijdens een gevangenentransport en met een bende handlangers en een gijzelaar uitgerekend richting Sommerton scheurt. De Amerikaanse ordediensten hebben maar één kans om hem te onderscheppen voor hij de grens oversteekt en onherroepelijk ontsnapt. Sheriff Owens heeft weinig zin om tussenbeide te komen; bovendien gelooft niemand in de capaciteiten van zijn kleine groep lokale agenten. Toch valt de verantwoordelijkheid uiteindelijk op zijn schouders. Een van de meest spectaculaire confrontaties in de geschiedenis van de film volgt.

Fotogalerij "The Last Stand" (7)

The Last Stand - Foto 1 The Last Stand - Foto 2 The Last Stand - Foto 3 The Last Stand - Foto 4 +2The Last Stand - Foto 5 The Last Stand - Foto 6 The Last Stand - Foto 7

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Last Stand"

Cinereview, uw filmweek - Actueel

Cinereview, uw filmweek

We blijven deze week in het Amerika van de 19de eeuw, de jaren 1850-1860, na de slavernij van 'Django Unchained' brengt 'Lincoln' een ander aspect van de Amerikaanse geschiedenis aan het licht.
The Last Stand - Bespreking

The Last Stand

Laat de tegenvallende 'box office'-resultaten in de Verenigde Staten je niks wijsmaken: de grote scherm-comeback van Arnold Schwarzenegger is veel beter dan verwacht!
Schwarzenegger... de terugkeer van Conan! - Actueel

Schwarzenegger... de terugkeer van Conan!

Arnold Schwarzenegger lijkt nu voor goed zijn titel van 'Governator' vervangen te hebben met die van actiekoning, van de derde leeftijd weliswaar!

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden