Filmografie Seann William Scott

Geboortedatum: 03/10/76 (43 jaar)
 Nationaliteit: Verenigde Staten

Biografie

Seann William Scott (Cottage Grove, 3 oktober 1976) is een Amerikaanse acteur. 
 
Tegenwoordig woont Scott in Malibu, Californië. Daarvoor woonde hij in Santa Monica. 
 
Als klein jongetje maakte Scott reclame voor een drankje. Hij heeft ook gespeeld in de comedyserie All My Children. Zijn grote doorbraak was in 1999 als Steve Stifler in de tienerfilm American Pie. In 2000 speelde Scott in Dude, Where's My Car? met Ashton Kutcher en in Road Trip. In 2001 speelde Scott opnieuw Steve Stifler in American Pie 2 en in 2003 ook nog een derde maal in American Weddi Lees de volledige biografie ing. Eveneens in 2003 presenteerde hij de MTV Movie Awards samen met Justin Timberlake. In 2005 speelde Scott in de film The Dukes of Hazzard met Johnny Knoxville. 
 
Scott is verloofd met voormalig Victoria's Secret-model Lindsay Frimodt

Filmografie Seann William Scott

Role Models - Komedie

Role Models

Komedie 
februari 2009

Nieuws over Seann William Scott

A White, White Day is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde - Actueel

A White, White Day is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde

De film wordt internationaal gesmaakt vanwege de visueel overrompelende beelden. En ook het sterke acteerwerk van Ingvar Sigurðsson, die je eerder al aan het werk kon zien in onder andere Of Horses and Men, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Justice League wordt geapprecieerd.
5 series voor de fans van Stranger Things - Actueel

5 series voor de fans van Stranger Things

Wij maakten een overzicht van alle series gelijkaardig aan Stranger Things om zo het wachten op het nieuwe seizoen iets aangenamer te maken. Veel kijkplezier!
Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag... Verder lezen...
Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.