Infos

Geregisseerd door : Vincent Gallo
In de zalen vanaf: 18 augustus 2004
Speelduur: 90 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2003)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Motorrijder Bud Clay, een hoofdrol vertolkt door Gallo zelf, laadt na de race zijn motor in een busje en gaat op weg naar zijn woonplaats Los Angeles. Onderweg zoekt hij verschillende keren contact met vrouwen en meisjes, maar soelaas lijkt het hem niet te bieden. Hij blijft steeds eenzaam en alleen achter. Echte intimiteit lijkt hij niet aan te kunnen. Eindeloze Amerikaanse autowegen en dito landschappen glijden voorbij terwijl Bud Clay troosteloos voor zich uitstaart met af en toe op de radio een stemmig alternative country liedje. In de armen van een vrouwelijke passant, als hij wordt gepijpt door zijn vriendin en op een hotelkamer glijden de tranen over zijn wangen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
2
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Skunk - Drama
8
13 maart 2024

Skunk

Drama Regie: Koen MortierMet: Thibaud Dooms, Natali Broods, Dirk RoofthooftSKUNK volgt Liam, een verwaarloosde tiener die opgroeit in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Zijn destructieve thuis wordt al snel ingeruild voor een jeugdinstelling die tevens haar eigen regels en misbruiken heeft. Ook al vindt hij troost bij zijn begeleiders, toch blijft het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: