Infos

Originele titel : Shrek The Third
Geregisseerd door : Chris Miller
In de zalen vanaf: 20 juni 2007
Speelduur: 93 minuten
Land : Verenigde Staten (2007)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Shrek en Fiona moeten binnenkort hun rol als koning en koningin van Far Far Away opnemen, maar ze willen liever terug naar hun moeras. Dus stelt de koning hen voor de keuze: ze hoeven het land niet te besturen als ze de rechtmatige troonopvolger kunnen vinden. Shrek, Donkey en Puss in Boots doorkruisen het rijk op zoek naar Artie, die niemand minder dan de jonge, rebelse koning Arthur blijkt te zijn, de neef van koningin Lilian, die binnenkort zijn diploma behaalt. Op de terugweg verzint Shrek het verhaal van de ridders van de ronde tafel en Donkey wordt de Vrouwe van het Meer die het zwaard Excalibur aan de jonge koning geeft. Intussen besluit Prince Charming op het kasteel dat het tijd is om een staatsgreep te plegen. Fiona organiseert het verzet in afwachting van de terugkomst van Shrek, Donkey, Puss in Boots en de jonge koning Arthur.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Shrek de Derde"

 Andere films nu in de bioscoop...

Inside Out 2 - Animatie Film
2
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen...
The New Boy - Drama, Historische film
5
19 juni 2024

The New Boy

Drama, Historische film Regie: Warwick ThorntonMet: Cate Blanchett, Awan Reid, Wayne Blair,...Australië, 1940. The New Boy vertelt het betoverend verhaal van een 9-jarige Aboriginal weesjongen (Reid) die in het holst van de nacht aankomt in een afgelegen klooster, geleid door een afvallige non (Blanchett). Zijn aanwezigheid verstoort de subtiel uitgebalanceerde wereld van het klooster.
Un Amor
8
19 juni 2024

Un Amor

 Regie: Isabel CoixetDe 30-jarige Natalia trekt zich terug in een dorpje op het Spaanse platteland om te ontsnappen aan haar stressvolle dagelijkse leven. Ze stuit daar op het wantrouwen van de lokale bevolking, raakt bevriend met een hond en accepteert een verontrustend voorstel van haar buurman.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: