Infos

Geregisseerd door : Brian Dannelli
In de zalen vanaf: 22 september 2004
Speelduur: 92 minuten
Land : Verenigde Staten (2004)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Mary (Jena Malone) is een braaf katholiek meisje dat naar een brave katholieke school gaat en brave katholieke vrienden heeft. Net zoals Dean, haar perfecte vriendje en haar beste vriendin Hilary (Mandy Moore). Haar leven verloopt vlekkeloos tot ze op een dag beseft dat Dean wel eens homo zou kunnen zijn. Dan "ziet" ze plots een visioen van Jezus in haar zwembad die haar opdraagt haar vriendje te helpen. Ze doet al het mogelijke om Dean weer hetero te maken en geeft hiervoor zelfs haar maagdelijkheid op.  
Maar Dean wordt betrapt en Mary blijkt zwanger te zijn. Tijdens deze beproevingen geraakt ze bevriend met enkele ‘losers' van op school: Cassandra, het enige joodse meisje op school, Roland, de broer van Hilary die in een rolstoel zit en Patrick, skateboarder en zoon van Pastoor Skip, de schooldirecteur.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Potiche - Komedie
8
10 november 2010

Potiche

Komedie Regie: François OzonMet: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu,...1977, een plattelandsplaatsje ergens in Frankrijk. Suzanne is de onderdanige vrouw van de rijke industrieel Robert Pujol, die zijn paraplufabriek met ijzeren hand bestuurt. Op dezelfde manier regeert hij zijn kinderen en zijn mooie echtgenote. Wanneer de werknemers van de fabriek gaan staken en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: