Infos

 • 28 juni 2017
 • 89 minuten
 • Engeland, Verenigde Staten (2015)
 • Engels

Synopsis

De zussen Kate en Lisa zijn klaar voor een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer zich de gelegenheid aandient om in een kooi grote witte haaien te bekijken is Kate erg enthousiast. Na enige overredingskracht gaat Lisa ook akkoord en niet veel later bevinden ze zich 2 uur uit de kust van Huatulco om oog in oog te gaan staan met de roofdieren. Maar de pret is snel over wanneer de kooi breekt en naar de bodem van de oceaan zinkt. Met minder als een uur aan zuurstof moeten ze snel een plan bedenken om terug bij de boot te komen door 47 meter met haaien vergeven wateren.

Video's van "47 Meters Down"

VOD

Laden en bekijken 47 Meters Down met VOD.

Fotogalerij "47 Meters Down" (5)

47 Meters Down - Foto 1 47 Meters Down - Foto 2 47 Meters Down - Foto 3 47 Meters Down - Foto 4 47 Meters Down - Foto 5

Mening van de toeschouwers

 • Spannend!
  Heel spannend!

 • 47 meters onder water.
  47 Meters Down is een 2017 Britse overlevings horror film geregisseerd door Johannes Roberts, geschreven door Roberts en Ernest Riera en starring Mandy Moore, Claire Holt, Chris J. Johnson, Yani Gellman, Santiago Segura en Matthew Modine. 
   
  Het plot volgt twee zusters die op vakantie gaan in Mexico en zijn uitgenodigd om te gaan kooi duiken om haaien van dichtbij te bekijken. De kabel die de kooi ophoudt knapt echter en stort neer op de bodem van de oceaan met de twee meisjes gevangen binnenin. Met hun lucht toevoer slinkend, en te zijn gestalkt door grote witte haaien, moeten ze een weg vinden om te ontsnappen. 
   
  47 Meters Down schrikt niet zoveel af als het zou moeten. Maar met de vele haaientanden die zichtbaar zijn, biedt de film toch enkele grote angstmomenten voor de enthousiastelingen. 
   
  “Gemengde of gemiddelde beoordelingen".

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden