Infos

Synopsis

De makers van de uiterst succesvolle ICE AGE-reeks zijn terug met RIO, een komedie boordevol avontuur over de 'wilde kant van het leven'. Blu (Stef Aerts) is een zeldzame papegaai die nooit heeft leren vliegen. Hij geniet van zijn gezellige leventje met Linda (Jits Van Belle), zijn eigenaar en beste vriendin. Blu en Linda zijn overtuigd dat hij de laatste van zijn soort is. Wanneer ze ontdekken dat er nog een soortgenoot in Rio de Janeiro leeft, reizen ze naar het exotische land om Jewel (Nathalie Meskens), Blu's vrouwelijke tegenhanger te ontmoeten. Niet lang na hun aankomst worden Blu en Jewel echter ontvoerd door een bende stuntelige dierensmokkelaars. Met de hulp van de gewiekste Jewel en een groepje grappige, gladde stadsvogels weet Blu te ontsnappen. Samen met zijn nieuwe vrienden moet Blu de moed vinden om te leren vliegen, de plannen van de dierensmokkelaars dwarsbomen en terugkeren naar zijn beste vriendin Linda.

Fotogalerij "Rio" (17)

Rio - Foto 1 Rio - Foto 2 Rio - Foto 3 Rio - Foto 4 +12Rio - Foto 5 Rio - Foto 6 Rio - Foto 7 Rio - Foto 8 Rio - Foto 9 Rio - Foto 10 Rio - Foto 11 Rio - Foto 12 Rio - Foto 13 Rio - Foto 14 Rio - Foto 15 Rio - Foto 16 Rio - Foto 17

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Rio"

Rio 2: Happy feet meet the parents in the emerald forest - Bespreking

Rio 2: Happy feet meet the parents in the emerald forest

Pixar moet op zijn hoede zijn. Want na Dreamworks komt ook Fox via Blue Sky Studios aanzetten met State of the art-animatie. Nu nog goede verhalen bedenken. Dat bewijst 'Rio 2' toch.
Rio - Bespreking

Rio

Oh, god van de ironie. Nu we in een tijdperk leven dat teert op onoriginele ideeën als vervolgen en allerhande adaptaties, staan we te joelen en te dansen als er zich een op een oorspronkelijk idee gebaseerde publieksprent aandient.

Andere films nu in de bioscoop...

Trolls Wereldtour - Avontuur, Animatie Film

Trolls Wereldtour

Avontuur, Animatie Film 
14 oktober 2020

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden