Mamma Mia: Here We Go Again

/10(0 stemmen)
Mamma Mia: Here We Go Again

Infos

 • Mamma Mia: Here We Go Again
 • 18 juli 2018
 • 120 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Vertoningen van "Mamma Mia: Here We Go Again"

Fotogalerij "Mamma Mia: Here We Go Again" (7)

Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 1 Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 2 Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 3 Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 4 +2Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 5 Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 6 Mamma Mia: Here We Go Again - Foto 7

Mening van de pers

De Morgen
Review: Hoogmis van de kitsch
Welkom terug in het universum waar mensen hun soulmate van op 5 meter kunnen ruiken, zich om de haverklap verzoenen met oude liefdes en het vertikken om een vaderschapstest te doen omdat “drie vaders hebben toch zo veel leuker is”. Mamma Mia! Here We Go Again. Verder lezen

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers


 • Hele leuke film. Zit goed in elkaar. Zeker de 1ste gezien zien voor je naar het vervolg gaat kijken. Hier word ik happy van.


 • Had een beetje schrik met een tweede Mamma Mia! film maar deze "Here We Go Again" is eigenlijk zelf beter dan de eerste. Een schitterend Lily James in de rol van de jonge Donna die ook zeer goed kan zingen (vooral Andante Andante is indrukwekkend) en een drama-komisch verhaal maakt dit een super feel-good movie voor de zomer. Ook Cher die "Fernando" zingt met Andy Garcia is zeker een verassing. ABBA fans zullen zeker Benny en Bjorn effen zien in de film ook. 
  Goede mix van bekende en minder bekende ABBA songs met onder meer Andante Andante, My Love My Life en When I Kissed The Teacher, die laatste nummer had zeker een top nummer van ABBA kunnen geweest als die op single was verschenen, de versie van de Mamma Mia cast is ook heel leuk en is zopas in de Britse top 40 beland.


 • Gewoon ZWAK en VERVELEND

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Girl - Drama

  Girl

  Drama 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden