Mamma Mia 3 is in de maak en Meryl Streep zou erin meespelen - Actueel Cinema

   - 
Mamma Mia 3 is in de maak en Meryl Streep zou erin meespelen

Mamma Mia 3 is in de maak en de producent van de hitmusical denkt dat het wel eens zou kunnen dat Meryl Streep de hoofdrol speelt, als het scenario haar aanspreekt.

Judy Craymer, die de show creëerde en de twee daaropvolgende films produceerde, vertelde Deadline dat het nieuwe script zich in een vroeg stadium bevindt. De producent onthulde dat ze een manier heeft gevonden om Meryl Streep's personage, Donna, die enkele jaren na het vervolg Mamma Mia! Here We Go Again overleed. "Er zit een verhaal in, en ik denk dat Meryl terug moet komen - en als het script goed is, zal ze dat ook doen, denk ik, want ze vond het erg leuk om Donna te spelen. Ik wil niet op de zaken vooruitlopen, maar ik weet dat een trilogie mogelijk is," voegde ze eraan toe.

In een interview met Collider in 2020 zei Amanda Seyfried, 37, dat ze bereid zou zijn haar rol te hernemen: "Iedereen zou meteen 'ja' zeggen voor deze film omdat we nog steeds tijd met elkaar willen doorbrengen. We hebben erover gepraat, we hadden nooit gedacht dat we hier op een eiland in Kroatië zouden belanden. Dus ja, ik zou graag willen dat er een Mamma Mia 3 komt." De actrice wees echter wel op een probleem, door te zeggen dat er niet genoeg ABBA nummers zijn om een derde film te maken. Ze zouden Super Trooper en Mamma Mia op een andere manier moeten gebruiken.

Tot op heden hebben de Mamma Mia! shows, films en albums al meer dan 4 miljard dollar opgebracht.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: