Infos

Synopsis

'Kon-Tiki' vertelt het waargebeurde verhaal van de onderzoeker - avonturier Thor Heyerdal. Deze ondernam in 1947 met zijn team een heroïsche poging om de Grote Oceaan over te steken op een vlot. Heyerdahl wilde bewijzen dat inwoners van Zuid-Amerika duizend jaar eerder deze oversteek hadden kunnen maken met niets anders dan een vlot.  
Het werd een adembenemende reis van meer dan 8000 km. Een gevecht tegen weer en wind, tegen haaien en walvissen, tegen stormen en zeestromingen, maar bovenal een verhaal van ongelooflijke moed en doorzetting.

Fotogalerij "Kon-Tiki" (5)

Kon-Tiki - Foto 1 Kon-Tiki - Foto 2 Kon-Tiki - Foto 3 Kon-Tiki - Foto 4 Kon-Tiki - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Kon-Tiki"

'The Bling Ring', 'After Earth', 'Kon-Tiki', ... Uw Cinereview! - Actueel

'The Bling Ring', 'After Earth', 'Kon-Tiki', ... Uw Cinereview!

Aandacht, aandacht filmliefhebbers! Het is weer woensdag, filmreleasedag en naar goede gewoonte is het ook weer tijd voor onze wekelijkse cinereview! Weet u niet wat kiezen? Lees dan even verder en wie weet vinden we u vanavond al terug in de bioscoop!
Kon-Tiki - Bespreking

Kon-Tiki

Hollywoodcinema wordt al lang niet meer exclusief in 'sunny California' gemaakt. De laatste jaren lijkt de kwaliteit van dergelijke producties zelfs hoger als ze in het buitenland vervaardigd worden. Kijk maar ons eigen 'De zaak Alzheimer' dat in de Verenigde Staten geroemd werd als... Verder lezen...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden