Infos

Synopsis

In Marvel's 'Iron man 3' staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man (gespeeld door Robert Downey Jr.) tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, begint hij aan een heldhaftige reis op zoek naar degenen die er verantwoordelijk voor zijn. Deze reis zal ook een grote test voor hem zijn. Met zijn rug tegen de muur moet hij proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek en te rekenen op zijn creativiteit en instinct om zijn naasten te kunnen beschermen. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

Fotogalerij "Iron Man 3" (11)

Iron Man 3 - Foto 1 Iron Man 3 - Foto 2 Iron Man 3 - Foto 3 Iron Man 3 - Foto 4 +6Iron Man 3 - Foto 5 Iron Man 3 - Foto 6 Iron Man 3 - Foto 7 Iron Man 3 - Foto 8 Iron Man 3 - Foto 9 Iron Man 3 - Foto 10 Iron Man 3 - Foto 11

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Iron Man 3"

NCIS: Los Angeles-acteur Miguel Ferrer overleden - Actueel

"NCIS: Los Angeles"-acteur Miguel Ferrer overleden

De Amerikaanse acteur Miguel Ferrer is gisteren in Los Angeles overleden aan keelkanker. De acteur is vooral bekend door zijn rol in de actieserie "NCIS: Los Angeles" en werd 61 jaar oud, melden Amerikaanse media.
Robert Downey Jr. alweer best betaalde acteur - Actueel

Robert Downey Jr. alweer best betaalde acteur

Voor het derde jaar op rij staat acteur Robert Downey Jr. op nummer een op de lijst van best betaalde acteurs. Die lijst werd gisteren gepubliceerd door zakentijdschrift Forbes. Vorig jaar verdiende Downey Jr ruim 73.5 miljoen euro met zijn rollen in Iron Man en Avengers.
Iron Man 3 - Review

Iron Man 3

We zouden niet durven terug te komen op de kwaliteit van dit derde luik van de avonturen van Tony Stark / Iron Man, neen, dat zullen we niet doen.
Robert Downey Jr. best betaalde acteur - Actueel

Robert Downey Jr. best betaalde acteur

Robert Downey Jr. (48) mag zich de best betaalde acteur van het afgelopen jaar noemen. De acteur speelde onder meer in de film Iron Man 3 en verdiende zo'n 57 miljoen euro, dit tijdens de periode van juni 2012 tot juni 2013. Dat deelde het zakenblad Forbes mee.

"Iron Man 3" is geselecteerd in...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden